Στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας τελικά ο Φρέντι Μπελέρης – «Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του φυλακισμένου δημάρχου Χειμάρρας

Στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας τελικά ο Φρέντι Μπελέρης – «Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του φυλακισμένου δημάρχου Χειμάρρας

Σήμερα οι ανακοινώσεις από την Πειραιώς

Θα είναι τελικά, όπως όλα δείχνουν, υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ο παράνομα φυλακισμένος και νόμιμα εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης.

Μετά από πολλές σκέψεις και εισηγήσεις ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, φέρεται να έχει αποφασίσει να είναι τελικά το όνομα του Φρέντι Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ που θα ανακοινωθεί σήμερα το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι σήμερα θα ανακοινωθούν, μαζί με τους 32 που έχουν ανακοινωθεί ήδη, άλλα 10 ονόματα που θα κλείσουν τη γαλάζια ευρωλίστα.

Ερωτηθείς για το αν θα υπάρχει κάποιος υποψήφιος έκπληξη στο ευρωψηφοδέλτιο που θα ανακοινωθεί το απόγευμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, είπε: «Να περιμένετε κάποιες ώρες. Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα αντικατοπτρίζεται μέσα από 42 άξιες γυναίκες και άνδρες μια πτυχή της προσπάθειας που κάνει η κυβέρνηση για να κάνει την Ελλάδα πιο ισχυρή κυρίως στα ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών. Ανθρώπους με ένσημα και από διαφορετικές ηλικίες. Είναι απόφαση του προέδρου της ΝΔ και καλό είναι να κάνετε υπομονή. Έχουμε αποδείξει ότι το βασικό κριτήριο είναι να έχει να πει κάτι στον κόσμο από την ζωή του ή την ζωή της. Το μεγάλο δίλημμα είναι αν θέλουμε μια πιο ισχυρή εκπροσώπηση της ΝΔ για να παίρνει δύναμη η χώρα μας. Όλες οι χρηματοδοτήσεις για να αντιμετωπίσουν οι πολίτες δύσκολες καταστάσεις έγιναν μετά από επαφές του πρωθυπουργού στο εξωτερικό.

Υπάρχουν και αυτοί που προσπαθούν να μπλοκάρουν την χρηματοδότηση της χώρας και δεν ψηφίζουν τομές όπως οι προληπτικές εξετάσεις κατά του καρκίνου ή τα φωτοβολταϊκά στο χωράφι».