Κασσελάκης: Η στολή «πελάτης σουπερμάρκετ» πάλιωσε και είναι και προκλητική προς το κοινό αίσθημα

Κασσελάκης: Η στολή «πελάτης σουπερμάρκετ» πάλιωσε και είναι και προκλητική προς το κοινό αίσθημα

«Οι μόνοι έλεγχοι που γίνονται στην αγορά είναι οι "απροειδοποίητες" -συνοδεία 40 καμερών- επισκέψεις του Πρωθυπουργού σε σουπερμάρκετ μια φορά το τρίμηνο»

Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή την σημερινή αυτοψία του Κυριάκου Μητσοτάκη σε σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης σε ανάρτησή του αφήνει αιχμές για τις «απροειδοποίητες» επισκέψεις συνοδεία 40 καμερών του πρωθυπουργού στα σουπερμάρκετ και παραθέτει τις αυξήσεις των τιμών στο κρέας ενόψει της τσικνοπέμπτης απποι ρεπορτάζ του Mega.

Αυγκεκριμένα, ο κ. Κασσελάκης αναφέρει:

Οι μόνοι έλεγχοι που γίνονται στην αγορά είναι οι «απροειδοποίητες» -συνοδεία 40 καμερών- επισκέψεις του Πρωθυπουργού σε σουπερμάρκετ μια φορά το τρίμηνο, με τις οποίες δίνει πάντα «μάχη κατά της ακρίβειας» και πάντα τη χάνει.

Στον ίδιο χώρο που ο Πρωθυπουργός μπαίνει για σόου, οι πολίτες μπαίνουν για να ψωνίσουν, οπότε καλό θα είναι να μην τους εμπαίζουμε.

Αντί για οτιδήποτε άλλο παραθέτω στον Πρωθυπουργό -ενόψει Τσικνοπέμπτης- τις αυξήσεις στο κρέας, από χθεσινό ρεπορτάζ του MEGA.

Την επόμενη φορά ας ντυθεί κάτι άλλο, γιατί η στολή «πελάτης σουπερμάρκετ» πάλιωσε, και είναι και προκλητική προς το κοινό αίσθημα.