Άδωνις Γεωργιάδης: «Θα χαιρόταν ο κύριος Βλάχος αν με σκοτώνανε αύριο; – Δεν ξέρω αν διόρισα τον πατέρα του»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Θα χαιρόταν ο κύριος Βλάχος αν με σκοτώνανε αύριο; – Δεν ξέρω αν διόρισα τον πατέρα του»

«Δεν έχω κάτι με αυτή την οικογένεια»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη που έδωσε, σχολίασε την πληροφορία ότι διόρισε τον πατέρα του Πάνου Βλάχου σε νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας στο υπουργείο Υγείας.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Πρωινό» ανέφερε πως ο κ. Γεωργιάδης είχε διορίσει τον πατέρα του ηθοποιού ως πρόεδρο στη διοίκηση των νοσοκομείων Αιτωλοακαρνανίας, όταν όρισε νέους διοικητές σχεδόν σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.

Ο υπουργός λοιπόν, μιλώντας στον Realfm 97,8 δήλωσε ότι «δεν έχω κάτι με αυτή την οικογένεια, και να τον είχα διορίσει τι θα σήμαινε αυτό;».

Έπειτα, πρόσθεσε ότι «εγώ τον κύριο Πάνο Βλάχο δεν έχω την τιμή να τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά μπορώ να πω ότι μου είναι πολύ συμπαθής. Και στην "Μουρμούρα" τον έβλεπα και στο άλλο σίριαλ που παίζει τώρα είναι πολύ καλός. Συμπαθής μου φαίνεται, ευγενής μου φαίνεται. Τώρα, το γιατί αποφάσισε να κάνει αυτό το πράγμα, αν θέλετε έτσι μία περισσότερο πατρική γνώμη, τον εαυτό του βλάπτει».

«Είσαι ένας άνθρωπος που έχει πάει καλά η καριέρα σου, τώρα χρειάζεται να κάθεσαι να ονομάζεις στη σκηνή, που είναι και επικίνδυνο… Για φαντάσου δηλαδή αύριο να με σκότωνε κανένας. Που έχω γίνει στόχος πολλές φορές. Δηλαδή θα χαιρόταν ο κύριος Βλάχος αν με σκοτώνανε αύριο;», σημείωσε στη συνέχεια.