Το ευχαριστώ Μητσοτάκη για το βραβείο για τις αναρτήσεις στο TikTok με νέο αυτοσαρκαστικό βίντεο: «Μου λένε ότι γουρλώνω τα μάτια μου»

Το ευχαριστώ Μητσοτάκη για το βραβείο για τις αναρτήσεις στο TikTok με νέο αυτοσαρκαστικό βίντεο: «Μου λένε ότι γουρλώνω τα μάτια μου»

Ο πρωθυπουργός ανέβασε κάτι από την προεκλογική εκστρατεία που δεν είχε παίξει και είναι άκρως χιουμοριστικό

Τα Ermis Awards βράβευσαν το βράδυ της Πέμπτης τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την ειδική τιμητική διάκριση Ermis White για την επιτυχημένη παρουσία του στο TikTok.

Ο πρωθυπουργός με πολύ δόση αυτοσαρκασμού ανέβασε ένα νε βίντεο στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ευχαριοστεί για το βραβείο

«Αυτό το βίντεο είναι στην κατηγορία “Wait for it”. Μας απένειμαν αυτό το βραβείο “Ermis” για την καμπάνια μας στο TikTok. Είναι το τελευταίο πράγμα, το οποίο περίμενα να μας συμβεί. Με αφορμή αυτό, θυμηθήκαμε ένα βίντεο, το οποίο είχαμε ετοιμάσει προεκλογικά και δεν ανεβάσαμε ποτέ. Νομίζω είναι ευκαιρία να το δούμε μαζί. Να πέσει το βίντεο παρακαλώ» λέει  χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το νέο βίντεο ξεκινά με την ατάκα «μου λένε μερικές φορές ότι γουρλώνω τα μάτια μου, η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν το καταλάβαινα πολύ, η ομάδα μου ήταν παντελώς απελπισμένη μαζί μου» αναφέρει με χιούμορ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ένα από τα μυστικά αυτής της δουλειάς είναι να μην παίρνεις τον εαυτό σου πάντα τόσο πολύ στα σοβαρά και να μπορείς να αυτοσαρκάζεσαι λίγο» λέει ο πρωθυπουργός και ακολουθούν πλάνα από τα ανέμελα μαλλιά του.

@kyriakosmitsotakis_Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα βίντεο bonus!

♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis