Γεροβασίλη: «Ο Κασσελάκης και ο Πολάκης θα διαφωνήσουν, θα ζυμωθούν, θα τα βρούνε»

Γεροβασίλη: «Ο Κασσελάκης και ο Πολάκης θα διαφωνήσουν, θα ζυμωθούν, θα τα βρούνε»

«Όσα είπε ο Παππάς δεν συνιστούν πρόβλημα»

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη ήταν καλεσμένη στο Action24 και μίλησε ανοιχτά, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τη νέα κόντρα μεταξύ Στέφανου Κασσελάκη και Παύλου Πολάκη. 

Ερωτηθείσα η πολιτικός σχετικά με τις πληροφορίες για το επεισόδιο μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή Χανίων απάντησε: «Ο Κασσελάκης και ο Πολάκης θα διαφωνήσουν, θα ζυμωθούν, θα τα βρούνε. Η διαφωνία Πολάκη-Κασσελάκη είναι το πρόβλημα της χώρας;», σημείωσε.

Αναφορικά με την παρέμβαση του Νίκου Παππά, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εικόνα αξιόπιστης εναλλακτικής, μην κοροϊδευόμαστε» και πως στις ευρωεκλογές θα κριθούν όλοι και η ηγεσία, η κυρία Γεροβασίλη απάντησε πως αυτά δεν συνιστούν πρόβλημα :

«Δεν είπε τίποτε άλλο από την πραγματικότητα» τόνισε. Ερωτηθείσα εάν συμφωνεί με τις παρατηρήσεις του κ. Παππά, απάντησε: «Ότι ακόμη δεν έχει υπάρξει ένα ολοκληρωμένο αφήγημα ώστε να φτάσουν στην κοινωνία, βεβαίως», σημειώνοντας ταυτόχρονα πως και τα δύο σχέδια που παρουσιάστηκαν στην Πολιτική Γραμματεία δεν είναι ακόμη έτοιμα να βγουν προς τα έξω και χρήζουν περαιτέρω προετοιμασίας.