Ξέσπασμα Πολάκη κατά δημοσιογράφων για τα περί κόντρας του με τον Κασσελάκη

Ξέσπασμα Πολάκη κατά δημοσιογράφων για τα περί κόντρας του με τον Κασσελάκη

Τα «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» και το «Όσκαρ ηλιθιότητας δημοσιογράφων»

Ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων ο Παύλος Πολάκης προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Εμφανώς εκνευρισμένος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις πληροφορίες ότι είχε θερμό επεισόδιο με τον Στέφανο Κασσελάκη, με αφορμή τις ενστάσεις του για τα εξοπλιστικά, ξέσπασε και επιτέθηκε προς τους δημοσιογράφους, κάνοντας παράλληλα λόγο για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» και «Όσκαρ ηλιθιότητας δημοσιογράφων».

«Γιατί δε με ρωτάτε για τους 6.000 εργαζόμενους στα νοσοκομεία, που δεν ανανεώνονται οι συμβάσεις τους; Γιατί δε με ρωτάτε για την κυρία που είναι στον Άγιο Σάββα, που απέλυσε 58 άτομα και πήρε ιδιωτικό συνεργείο με διπλάσιο κόστος; Γιατί πρέπει να απολογούμαι, για οποιαδήποτε ιστορία επιστημονικής φαντασίας βγάζει οποιοσδήποτε συνάδελφος, που διεκδικεί το Όσκαρ ηλιθιότητας, μπορείτε να μου το εξηγήσετε αυτό; Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Ό,τι του έρχεται του καθενός στο κεφάλι, θα το διαψεύδουμε; Ρωτήστε με γιατί στη Σύρο είναι έξι μήνες η βάση αεροδιακομιδών κλειστή... Εάν ήμουν υπουργός, θα το είχατε, θα με είχατε κρεμάσει στα κάγκελα» είπε με έντονο ύφος.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον πρωθυπουργό για τα εξοπλιστικά και παράλληλα σε άλλη γραμμή από τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Ευάγγελο Αποστολάκη για τα F-35, λέγοντας: «Γιατί δεν κάνετε πρώτο θέμα την διάψευση του κύριου Μητσοτάκη, που έλεγε μέσα στη Βουλή οικτίροντας τον Αλέξη Τσίπρα "όχι, είναι ψέμα, δεν θα πάρει Τουρκία F 16;". Και τώρα, με τις χθεσινές δηλώσεις της κυρίας Νούλαντ φαίνεται, ότι θα μπει και στο πρόγραμμα για τα F-35. Με βάση την ενημέρωση του κύριου Δένδια, ακόμα δεν ξέρουμε πόσα θα πάρουμε, τι κόστος θα έχουν, τι οπλισμό θα έχουν, με τι θα τα πάρουμε και εδώ κάποιοι το παίζουν στρατηλάτες. Θα ξεχάσουμε τι είχε γίνει στο παρελθόν με τα εξοπλιστικά;».