ΚΚΕ: Η κυβέρνηση δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ψέμα, συκοφαντία, αυταρχισμό

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ψέμα, συκοφαντία, αυταρχισμό

Σχόλιο του Περισσού για την σημερινή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ρ/σ ΣΚΑΪ

«Την ώρα που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φορτώσει στον λαό νέα εξοπλιστικά πακέτα πολλών δισ. για να υπηρετήσει τους αμερικανοΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς, την ίδια ώρα το "ταμείον είναι μείον" για τα λαϊκά νοικοκυριά και εν προκειμένω για τους αγρότες, που ξεκληρίζονται από το υψηλό κόστος παραγωγής, την αβάσταχτη φορολογία, την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) της ΕΕ» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ρ/σ ΣΚΑΪ.

«Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης επιστρατεύει και τον ύπουλο "κοινωνικό αυτοματισμό", φτάνοντας στο σημείο να πει ότι οι αυξημένες τιμές των προϊόντων σημαίνουν και μεγαλύτερα έσοδα για τους αγρότες, κρύβοντας ότι είναι οι εμποροβιομήχανοι, οι αλυσίδες τροφίμων και τα supermarkets, αυτοί που τσεπώνουν τη διαφορά απ' την τιμή στο χωράφι και το ράφι και όχι οι αγρότες» προσθέτει το σχόλιο του κόμματος και καταλήγει:

«Εκεί, βέβαια, που ο κ. Μητσοτάκης ξεπέρασε κάθε όριο συκοφάντησης των αγώνων, ήταν όταν παρομοίασε τις μαζικές κινητοποιήσεις των φοιτητών ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ με "ληστεία", αποδεικνύοντας ότι η κυβέρνηση δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει το ψέμα, τη συκοφαντία, τον αυταρχισμό, για να εφαρμόσει μια βάρβαρη και αντιδραστική πολιτική, που καταπατά κάθε δικαίωμα του λαού και της νεολαίας».