Μητσοτάκης για ανασχηματισμό: «Δεν έχει άλλο, αυτό ήταν»

Μητσοτάκης για ανασχηματισμό: «Δεν έχει άλλο, αυτό ήταν»

«Πρώτα θα εξηγήσουμε τι θέλουμε να κάνουμε και μετά θα μιλήσουμε για χρονοδιαγράμματα» απάντησε ερωτηθείς για τις μεταρρυθμίσεις

Ο ανασχηματισμός και το αν θα υπάρξει και δεύτερο μέρος, βρέθηκε στο επίκεντρο συνομιλίας που είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τους δημοσιογράφους βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, σχηματίστηκε ένα «πηγαδάκι» γύρω από τον πρωθυπουργό, καθώς κατευθυνόταν προς το Μέγαρο Μαξίμου. «Ανασχηματισμός θα γίνει;» ήταν η πρώτη ερώτηση που έθεσαν οι δημοσιογράφοι στον πρωθυπουργό. «Δεν έχει άλλο. Αυτό ήταν. Το χάσατε» απάντησε. «Δεν έχει δεύτερο μέρος;», ήταν η δεύτερη ερώτηση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Μόνο εάν πάω στο βουνό», απάντησε.

Για το αν «το Νταβός μετράει» -ως τρίτη ερώτηση στον πρωθυπουργό- απάντησε: «Όχι, το εξωτερικό δεν μετράει, μόνο τα εντός». Ο πρωθυπουργός δέχθηκε ερώτηση και όσον αφορά στις μεταρρυθμίσεις που αναμένεται να προωθήσει η κυβέρνηση για τα ομόφυλα ζευγάρια. «Έχουμε ορατότητα για τα ομόφυλα ζευγάρια;» ρωτήθηκε σχετικά. «Μη βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο. Πρώτα θα εξηγήσουμε τι θέλουμε να κάνουμε και μετά θα μιλήσουμε για χρονοδιαγράμματα», ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του πρωθυπουργού.