ΕΔΕ διέταξε ο Χρυσοχοΐδης για το γλέντι και τους χορούς στον «Ερυθρό Σταυρό» που κατήγγειλε ο Πολάκης

ΕΔΕ διέταξε ο Χρυσοχοΐδης για το γλέντι και τους χορούς στον «Ερυθρό Σταυρό» που κατήγγειλε ο Πολάκης

Σε βίντεο που ανήρτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται προσωπικό του νοσοκομείου να χορεύει ενώ πίσω τους περνάνε φορεία με ασθενείς

Την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) με αφορμή την απίστευτη καταγγελία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, για γλέντι μελών του προσωπικού του «Ερυθρού Σταυρού» εντός του νοσοκομείου, διέταξε ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που ανέβασε στην πλατφόρμα Χ ο κ. Πολάκης, εμφανίζονται μέλη και προσωπικό του νοσοκομείου να το έχουν ρίξει στο χορό μέσα στο νοσοκομείο και μάλιστα όπως λέει ο πρώην υπουργός Υγείας, αυτό συνέβη εν ώρα εφημερίας του νοσοκομείου. Οι εργαζόμενοι χορεύουν στους ρυθμούς της ζωντανής ορχήστρας που ακούγεται να ερμηνεύει το «Κόκκινο Φουστάνι». Την ώρα μάλιστα του χορού, ακριβώς πίσω τους περνάει φορείο με έναν ασθενή.

Σύμφωνα με τον κ. Πολάκη, ο οποίος κάνει λόγο για απόλυτο εξευτελισμό, διοργανώτρια είναι η ίδια η διοικήτρια του νοσοκομείου, Ελπινίκη Ταβιανάτου, η οποία είναι μεταξύ των χορευτών, κατά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Υγείας διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος της διοικήτριας του νοσοκομείου. Η ΕΔΕ ανατέθηκε στον διοικητή του «Ιπποκρατείου», ο οποίος θα πρέπει να την έχει ολοκληρώσει έως τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου. Προς το παρόν πάντως δεν έχει διευκρινιστεί το πότε τραβήχτηκε το συγκεκριμένο βίντεο.