Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις ανακοίνωσε ο Νίκος Δένδιας

Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις ανακοίνωσε ο Νίκος Δένδιας

Συλληπητήριο μήνυμα του τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελου Αποστολάκη

Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις από σήμερα Τετάρτη έως και την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, για τον θανάσιμο τραυματισμό εν ώρα καθήκοντος του επισμηναγού (Ι) Επαμεινώνδα Κωστέα, χειριστή του αεροσκάφους τύπου Τ-2E Buckeye, που κατέπεσε μισό ναυτικό μίλι βορειοδυτικά του αεροδρομίου της Καλαμάτας στις 11:28 το πρωί, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης.

«Ο θάνατος εν ώρα καθήκοντος του Επισμηναγού (Ι) Επαμεινώνδα Κωστέα, προκαλεί θλίψη σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Με απόφασή μου κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις, από σήμερα Τετάρτη 27/12 έως και την Παρασκευή 29/12/2023. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του Επισμηναγού και στη μεγάλη οικογένεια της Πολεμικής Αεροπορίας", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Χ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Συλληπητήριο μήνυμα του τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελου Αποστολάκη

Τη βαθιά του θλίψη για τον τραγικό χαμό του Επισμηναγού (Ι) της Π.Α. Επαμεινώνδα Κωστέα, χειριστή του αεροσκάφους Τ-2 , το οποίο κατέπεσε στην Καλαμάτα κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης, εκφράζει συλλυπητήριο μήνυμα του τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευάγγελου Αποστολάκη.

Ο κ. Αποστολάκης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του, καθώς και στην οικογένεια της Πολεμικής Αεροπορίας, που επιτελεί καθημερινά το καθήκον της απέναντι στην Πατρίδα.