Φρέντι Μπελέρης: Σκοπός του Ράμα η φτωχοποίηση της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία

Φρέντι Μπελέρης: Σκοπός του Ράμα η φτωχοποίηση της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία

Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας κατηγορεί τον Αλβανό πρωθυπουργό ότι θέλει να αναπτύξει το παραλιακό μέτωπο του δήμου σε βάρος των Ελλήνων

Συνέντευξη έδωσε ο Φρέντης Μπελέρης στο ραδιοφωνικό σταθμό "Παραπολιτικά 90,1", εν αναμονή της εξέτασης του αιτήματός του στις 4 Δεκεμβρίου να του δοθεί άδεια από τις φυλακές, προκειμένου να ορκιστεί δήμαρχος Χειμάρρας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ομώνυμη ιστοσελίδα, ο Φρέντι Μπελέρης εξαπέλυσε ειδικότερα πυρά κατά του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, τον οποίο κατηγόρησε, ότι θέλει να αναπτύξει το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Χειμάρρας με τη συνεργασία πολιτικών του φίλων και οικονομικών παραγόντων, που θα του εξασφαλίσουν την παραμονή του στην εξουσία τα επόμενα χρόνια. Απώτερος σκοπός του Έντι Ράμα, υποστήριξε, είναι ο πλουτισμός των υποστηρικτών του και η φτωχοποίηση των ντόπιων Ελλήνων κατοίκων.

Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας μίλησε ακόμη για το "μπλόκο" στην ενταξιακή διαδικασία της Αλβανίας στην ΕΕ, που έθεσε η Ελλάδα με προϋπόθεση την ανάληψη καθηκόντων από τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας και κάλεσε την Ελλάδα να χρησιμοποιήσει τη διεθνή θέση της για να προστατεύσει τα συμφέροντα των Ελλήνων εντός και εκτός συνόρων. Παράλληλα, ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον Έλληνα πρωθυπουργό για την υποστήριξή του, τον υπουργό Επικρατείας Στ. Παπασταύρου, τον βουλευτή Α. Συρίγο και τον ευρωβουλευτή Μ. Κεφαλογιάννη, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν στις φυλακές.