Φρέντι Μπελέρης: Στις 5 Δεκεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη του

Φρέντι Μπελέρης: Στις 5 Δεκεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη του

Απουσίαζε μάρτυρας κατηγορίας για τον οποίο η έδρα διέταξε την Αστυνομία να τον εντοπίσει και να τον φέρει στο δικαστήριο ακόμη και δια της βίας

Στις 5 Δεκεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρας, Φρέντι Μπελέρη και του συγκατηγορούμενου του για παραβίαση της εκλογική ςδιαδικασίας, Παντελή Κοκαβέση.

Σήμερα, όπως αναφέρει το himara.gr, κατόπιν αιτήματος της εισαγγελίας, αλλά και της υπεράσπισης, είχε κληθεί να καταθέσει ο Αβντίλ Ράμα, αδερφός του βασικού μάρτυρα κατηγορίας, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη φορά δεν εμφανίστηκε στη δικαστική αίθουσα. Σύμφωνα με την εισαγγελία, ο Ράμα βρίσκεται εκτός χώρας, ενώ η Αστυνομία υποστηρίζει, ότι βρίσκεται εντός Αλβανίας.

Η έδρα διέταξε την Αστυνομία να εντοπίσει τον Ράμα και να τον φέρει στη επόμενη συνεδρίαση, ακόμη και δια της βίας, σε περίπτωση που δεν συμφωνήσει να παραστεί οικειοθελώς. Η επόμενη συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 3:00 μ.μ. Στη σημερινή ακροαματική διαδικασία βρέθηκαν αρκετοί φίλοι και υποστηρικτές του Φρέντι Μπελέρη, καθώς και η πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα, Κωνσταντίνα Καμίτση.