Καραθανασόπουλος: Το ΚΚΕ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αναδειχθούν οι ένοχοι για το έγκλημα των Τεμπών

Καραθανασόπουλος: Το ΚΚΕ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αναδειχθούν οι ένοχοι για το έγκλημα των Τεμπών

«Μόνο το ΚΚΕ αντιπαλεύει την κυβερνητική πολιτική», ισχυρίστηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος

«Το ΚΚΕ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μπορέσει η Εξεταστική Επιτροπή να ασχοληθεί με το σύνολο των πτυχών του εγκλήματος των Τεμπών», υπογράμμισε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος μιλώντας, την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, στον ρ/σ Real.

Υπογράμμισε πως το ΚΚΕ, «χωρίς να τρέφει αυταπάτες για τον ρόλο τέτοιων επιτροπών, θα προσπαθήσει να αναδείξει τις αιτίες και τους υπεύθυνους».

«Εμείς δηλώσαμε από την πρώτη στιγμή ότι η πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή του ΚΚΕ δεν έρχεται σε αντίθεση με καμία άλλη πρόταση που κατέθεσαν ή θα καταθέσουν για προκαταρκτική επιτροπή άλλα κόμματα, εμείς θα ψηφίσουμε όλες τις προτάσεις», προσέθεσε.

Απαντώντας σε ερώτηση εάν «η αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ενόψει των ευρωεκλογών για τη δεύτερη θέση», υπογράμμμισε πως «το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα το οποίο αντιπαλεύει την κυβερνητική πολιτική, μέσα και έξω από τη Βουλή». «Είμαστε η πραγματική αντιπολίτευση, τη στιγμή που τα υπόλοιπα κόμματα συμπλέουν σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό με τις κυβερνητικές πολιτικές και με την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης», είπε.

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως «είναι μια φυσιολογική πορεία εκφυλισμού που δεν ξεκίνησε πριν λίγους μήνες», ενώ για τους αποχωρήσαντες σημείωσε πως «θέλουν να δημιουργήσουν ένα ανάχωμα προς το ΚΚΕ»