Δώρα Αυγέρη: «Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεπέρασε και τον χειρότερο εαυτό του»

Δώρα Αυγέρη: «Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεπέρασε και τον χειρότερο εαυτό του»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτηση του υπουργού Εργασίας για την τραγωδία των Τεμπών

Επίθεση κατά του υπουργού Εργασίας, Άδωνη Γεωργιάδη, εξαπέλυσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δώρα Αυγέρη, με αφορμή τις δηλώσεις του για την πρόταση σύστασης εξεταστικής ή προανακριτικής επιτροπή για τα Τέμπη.

Στην ανακοίνωσή της η κ. Αυγέρη αναφέρει: «Σε ένα πρωτοφανές κρεσέντο χυδαιότητας, ξεπερνώντας ακόμα και το χειρότερο εαυτό του, ο υπουργός Εργασίας και αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε σε συνέντευξή του: "Όλοι οι πολιτικοί αντίπαλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν αποφασίσει, αντί να ασχολούνται με αυτά που ενδιαφέρουν πράγματι τους Έλληνες, να ασχολούνται με πράγματα που δεν αφορούν κανέναν παρά μόνο τον μικρόκοσμό τους. Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα, πόσοι από τους 100 συμπολίτες μας, αν τους ρωτήσουμε, ενδιαφέρονται για εξεταστική ή για προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη;"».

Η κ. Αυγέρη συνέχίζει τονίζοντας, ότι «η ανάγκη διερεύνησης των ευθυνών για μια τραγωδία που συγκλόνισε την Ελλάδα και βύθισε στο πένθος δεκάδες οικογένειες, είναι κατά τον κ. Γεωργιάδη, ζήτημα γκάλοπ και δημοσκοπικών τάσεων. Είναι άραγε και για τον πρωθυπουργό; Ο κ. Γεωργιάδης πρέπει άμεσα να ζητήσει συγγνώμη, πρωτίστως από τους συγγενείς των θυμάτων. Σε κάθε περίπτωση, τον παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών». Καταλήγει δε υπογραμμίζοντας ότι «πλέον, στην κυβέρνηση δεν μπορούν να κρύψουν τον κυνισμό και την απανθρωπιά τους, όπως δεν μπορούν να κρύψουν και την αλήθεια».