Γεωργιάδης: «Μιλάει η Τζάκρη, η αρχιΠΑΣΟΚα για ανελέητη διαγραφή Σκουρλέτη και Φίλη! Αυτά είναι αδιανόητα!»

Γεωργιάδης: «Μιλάει η Τζάκρη, η αρχιΠΑΣΟΚα για ανελέητη διαγραφή Σκουρλέτη και Φίλη! Αυτά είναι αδιανόητα!»

«Η Τζάκρη! Η πρασινοφρουρού. Η γυναίκα που έχει ψηφίσει τα τρία μνημόνια!»

Τις δηλώσεις της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη αναφορικά με τις διαγραφές στελεχών του κόμματος, σχολίασε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης. «Έχω τη διαστροφή και θέλω να παρακολουθώ την κ. Τζάκρη. Άκουγα το μίσος που έβγαλε για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πρέπει να διαγραφούν. Ανελέητα διαγράφει τον Φίλη και τον Σκουρλέτη και όποιον άλλον. Και σκεφτόμουν ότι εγώ την έχω ζήσει ως υπουργό του Γιώργου Παπανδρέου […].

Έντεκα χρόνια τώρα που είμαι βουλευτής της ΝΔ μιλάω πάντα με πολύ μεγάλο σεβασμό και προσοχή για τους βουλευτές της ΝΔ, γιατί αναγνωρίζω ότι έφτιαξαν αυτό το κόμμα και αυτό μου δημιουργεί ένα σεβασμό μια συστολή. Δεν μπορεί, ρε φίλε, να είσαι η Τζάκρη, ΠΑΣΟΚα από γεννησιμιού σου, και να μιλάς για ανελέητη διαγραφή του Σκουρλέτη και του Φίλη από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν γίνεται αυτό, είναι από αυτά που δεν γίνονται στη ζωή» είπε ο Αδ. Γεωργιάδης μιλώντας σε εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

«Αν αυτό δεν το καταλαβαίνεις, υπάρχει πρόβλημα. Με συγχωρείτε, αυτά εγώ τα θεωρώ αδιανόητα αυτά. Μιλάω για το ύφος, όχι για την πολιτική ουσία. Πρέπει λέει να διαγραφούν χωρίς δισταγμό! Ανελέητα! Πάρτε τους τα κεφάλια! Ποιος; Η Τζάκρη! Η αρχιπασόκα, η πρασινοφρουρού. Η γυναίκα που έχει ψηφίσει τα τρία μνημόνια! Να λέει χωρίς δισταγμό να διαγραφεί ο Σκουρλέτης, ο Φίλης και ο Βίτσας το θεωρώ ιεροσυλία. Πρέπει να μπαίνουν κάποια όρια, να έχουμε αίσθηση ορίων» πρόσθεσε.