Γάμος Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μάκμπεθ – «Μεγάλο γλέντι θα γίνει στην Ελλάδα το καλοκαίρι»

Γάμος Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μάκμπεθ – «Μεγάλο γλέντι θα γίνει στην Ελλάδα το καλοκαίρι»

Η σημερινή τελετή θα είναι σε πολύ κλειστό κύκλο με έναν μόλις μάρτυρα, αλλά θα υπάρχουν κάποια ενσταντανέ

Λεπτομέρειες για τον σημερινό γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open. Όπως είπε, ο γάμος θα γίνει σε στενό κύκλο, ενώ το μεγάλο γλέντι στην Ελλάδα θα γίνει το καλοκαίρι.

«Σήμερα θα γίνει ο πολιτικός γάμος του Στέφανου με τον Τάιλερ. Είναι ένας πολιτικός γάμος που μπορεί να γίνει στις ΗΠΑ, με βάση τον ισχύοντα νόμο εκεί, αλλά δεν μπορεί να γίνει στη χώρα μας. Δεν υπάρχει αυτό το νομικό πλαίσιο στη χώρα μας», ανέφερε.

«Εμείς θεσμοθετήσαμε το σύμφωνο συμβίωσης το οποίο είναι πολύ μεγάλη τομή. Τώρα καλούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση για να δούμε από κοινού πώς μπορούμε να θεσμοθετήσουμε και στη χώρα μας τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, με ότι και αν αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τα δικαιώματα, τις υποχρεώσεις αλλά και την τεκνοθεσία», σημείωσε ακόμη η κ. Αυγέρη.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ευχήθηκε στο ζευγάρι «βίον ανθόσπαρτον και να είναι ευτυχισμένοι και υγιείς». «Αυτό είναι πολύ σημαντικό, το 2023 και όσο προχωρά ο χρόνος να δίνουμε την ισότιμη ευκαιρία σε ανθρώπους να γεύονται την ευτυχία και την χαρά έτσι όπως αυτοί την αξιολογούν. Χωρίς στερεότυπα και κοινωνικούς καταναγκασμούς».

Παράλληλα αποκάλυψε ότι θα γίνει γλέντι και στη χώρα μας το καλοκαίρι σε παραμεθόρια περιοχή. Ωστόσο, τόνισε ότι η σημερινή τελετή θα είναι σε πολύ κλειστό κύκλο με έναν μόλις μάρτυρα, αλλά θα υπάρχουν κάποια ενσταντανέ.