«Πυρά» Γεωργιάδη κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τις αντιδράσεις στο σχόλιο Αυτιά για τον Κασσελάκη

«Πυρά» Γεωργιάδη κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τις αντιδράσεις στο σχόλιο Αυτιά για τον Κασσελάκη

«Έχουν δυσανεξία με την διαφορετική άποψη» είπε και υποστήριξε ότι «δεν είχε κανένα υπονοούμενο στην σεξουαλική του ταυτότητα»

Παρέμβαση στο θέμα που έχει προκύψει έπειτα από τα σχόλια του Γιώργου Αυτιά για τον Στέφανο Κασσελάκη, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδρά και να τον κατηγορεί για ομοφοβικό σχόλιο, έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Εργασίας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζει την απόφαση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να μην εμφανιστούν σε εκπομπές του ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς. Μάλιστα, σημειώνει ότι το σχόλιο του κ. Αυτιά για τον Στέφανο Κασσελάκη «δεν είχε κανένα υπονοούμενο στην σεξουαλική του ταυτότητα».

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Πριν λίγο πληροφορήθηκα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κήρυξε για πολλοστή φορά εμπάργκο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ αυτή την φορά υποτίθεται λόγω του χθεσινού σχολίου του κ. Γιώργου Αυτιά το οποίο ο Στέφανος Κασσελάκη θεώρησε ομοφοβικό και ζήτησε, αρχηγός κόμματος ων, την απόλυση του δημοσιογράφου από την δουλειά του…

Όσοι αφελείς πίστεψαν ότι η εκλογή του κ. Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν μια μετατόπιση προς την κανονικότητα αυτού του μορφώματος έλαβαν την απάντηση τους.

Όπως έκαναν στον παρελθόν εμπάργκο στον @jpretenteris μετά στον ΣΚΑΙ και μετά πάλι στον ΣΚΑΪ κλπ, πάλι τώρα τα ίδια ακριβώς.

Έχουν δυσανεξία στη διαφορετική άποψη και στην κριτική.

Αλλά οφείλω και ένα σχόλιο στο ζήτημα που προέκυψε με τον κ. Αυτιά.

Ήμουν παρών στην εκπομπή και το σχόλιο του είχε να κάνει με τη συνεχή προβολή από τον ίδιο τον κ. Κασσελάκη των γυμναστικών του επιδόσεων και δεν είχε κανένα υπονοούμενο στην σεξουαλική του ταυτότητα.

Αν ήταν αλλιώς, θα το είχαμε καταλάβει οι παρόντες, εκ των οποίων ουδείς ενοχλήθηκε.

Μέχρι να κάνει την ανακοίνωση ο ίδιος ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δεν το είχαμε προσέξει καν. Όπως όλοι μας ήμασταν μαζί με τον κ. Κασσελάκη εναντίον της απαράδεκτης δήλωσης του κ. Μπέου, έτσι τώρα πρέπει όλοι να μπούμε ασπίδα στην αδιανόητη απαίτηση ενός αρχηγού αριστερού κόμματος να χάσει ένας άνθρωπος τη δουλειά του.

Η απόλυτη αντίθεσή μας στην ομοφοβία και στις διακρίσεις δεν μπορεί να πάει στο άλλο άκρο και να οδηγήσει στην απώλεια της Ελευθερίας του Λόγου και στη δημοσιογραφική κριτική.

Ο Άρειος Πάγος άλλωστε έχει νομολογίες ότι ειδικά οι πολιτικοί υποχρεούμεθα να δεχόμαστε ακόμη και προσβλητικά για εμάς σχόλια, λόγω της ιδιότητας μας.

Η ΕΣΗΕΑ οφείλει να προστατέψει τον δημοσιογράφο κ. Αυτιά από τη δημόσια προτροπή της απολύσεώς του και όλος ο Δημοκρατικός Πολιτικός κόσμος πρέπει να σταθεί εμπόδιο σε τέτοιου είδους αντιλήψεις και προτροπές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μία φορά έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο».