Μητσοτάκης και Μπακογιάννης έκαναν βόλτα στην πλατεία Βικτωρίας – «Οι Αθηναίοι θα εκτιμήσουν τη δουλειά που έχει γίνει»

Μητσοτάκης και Μπακογιάννης έκαναν βόλτα στην πλατεία Βικτωρίας – «Οι Αθηναίοι θα εκτιμήσουν τη δουλειά που έχει γίνει»

Δείτε τις φωτογραφίες του News

Πρωινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας κάνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, εκδηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την ξεκάθαρη στήριξη στο πρόσωπό του για το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής.

Η βόλτα τους ξεκίνησε λίγο πριν από τις 10:00 και κατέληξαν λίγο αργότερα στην πλατεία Βικτωρίας. Εκεί συνομίλησαν με κατοίκους και καταστηματάρχες, ενώ λίγο αργότερα κάθισαν στο καφέ Soureti.

Ο πρωθυπουργός επιδοκίμασε το γεγονός ότι ο νυν δήμαρχος έχει κάνει αυτοκριτική για ορισμένα πράγματα που όπως είπε δεν πήγαν καλά και αναφέρθηκε και στο χθεσινό ντιμπέιτ τονίζοντας ότι όποιος το παρακολούθησε κατάλαβε ποιος γνωρίζει πραγματικά τα προβλήματα και ποιος στέκεται μόνο στην επικοινωνία…

Όλη η δήλωση του πρωθυπουργού:

«Η Αθήνα γίνεται τουριστικός προορισμός όλο το χρόνο και έτσι πρέπει να συνεχίσει και την επόμενη πενταετία. Οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι είμαι βέβαιος ότι θα εκτιμήσουν την δουλειά που έχει γίνει αλλά και το θάρρος με το οποίο έγινε η απαραίτητη αυτοκριτική για ορισμένα πράγματα τα οποία δεν πήγαν καλά. Εξάλλου είμαι πάντα ο πρώτος που και στο δικό μας το επίπεδο λέω ότι εμείς οι πολιτικοί πρέπει να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας να μαθαίνουμε από αυτά και να φροντίζουμε να μην τα επαναλαμβάνουμε. Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα συμβεί και όταν οι δημότες της Αθήνας θα κρίνουν το ποιος πρέπει να είναι ο επόμενος δήμαρχος. Πιστεύω ότι όποιος παρακολούθησε το χθεσινό και πολύ ενδιαφέρον ντιμπέιτ κατέληξε σε αβίαστα συμπεράσματα για το ποιος γνωρίζει πραγματικά τα προβλήματα και ποιος στέκεται μόνο στην επικοινωνία και να διακρίνουν μεταξύ του περιεχομένου και του περιτυλίγματος. Καλή επιτυχία Κώστα».

Δείτε τι κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του News:

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος