Βρούτσης: Αν δεν έχει ανοίξει το ΟΑΚΑ, δεν θα γίνει η συναυλία των Coldplay, προέχει η ασφάλεια

Βρούτσης: Αν δεν έχει ανοίξει το ΟΑΚΑ, δεν θα γίνει η συναυλία των Coldplay, προέχει η ασφάλεια

Το ποδηλατοδρόμιο θα ανοίξει και μπορεί να λειτουργήσει μέσα στο 2024, σημείωσε ο υπουργός

«Εάν δεν έχει ανοίξει δεν θα γίνει η συναυλία των Coldplay. Είναι απλό. Θα υπάρξει μια διευθετήση. Προέχει η ασφάλεια» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης μιλώντας το πρωί της Τρίτης στο ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι, απαντώντας σχετικά με το τι θα γίνει με τις διάφορες διοργανώσεις και τις συναυλίες που έχουν προγραμματιστεί για να γίνουν στο ΟΑΚΑ.

«Ο υπ. Αθλητισμού θα πει να ανοίξει με μια προϋπόθεση. Θα υπάρξουν υπογραφές από τους υπευθύνους που θα λένε ότι υπάρχει ασφάλεια στα στέγαστρα του Καλατράβα» είπε.

Παράλληλα, ανέφερε πως το κλείσιμο του ΟΑΚΑ «ήταν μια απόφαση δύσκολη, ήταν μια πολιτική απόφαση» και υπογράμμισε πως «θα κάνουμε τα πάντα να επαναλειτουργήσει το ΟΑΚΑ κάτω υπό δημόσιο χαρακτήρα, το συντομότερο δυνατό».

Σχετικά με τον χρονικό ορίζοντα που θα ανοίξει το ΟΑΚΑ και το ποδηλατοδρόμιο είπε πως «ο χρονικός ορίζοντας είναι ότι το ποδηλατοδρόμιο με βάση το ΤΑΙΠΕΔ μπορεί να λειτουργήσει μέσα στο 2024. Για το ΟΑΚΑ θα μιλήσω όταν πάρω την υπογεγραμμένη μελέτη από το τεχνικό επιμελητήριο».

Τέλος, υποστήριξε ότι κανένα αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα δεν θα λειτουργήσει χωρίς στατική άδεια και πυροπροστασία.