Γεωργιάδης προς Παππά: «Είναι υποκριτές – Αν σε ενοχλεί το πολιτικό ύφος του Μπέου, σε ενοχλεί και αυτό του Πολάκη»

Γεωργιάδης προς Παππά: «Είναι υποκριτές – Αν σε ενοχλεί το πολιτικό ύφος του Μπέου, σε ενοχλεί και αυτό του Πολάκη»

Αντιπαράθεση με αφορμή τις ύβρεις του Αχιλλέα Μπέου

Ο ρατσιστικός λόγος του Αχιλλέα Μπέου μετά τη νίκη του στις εκλογές της Κυριακής (08/10), είχε ως αποτέλεσμα να παρέμβει εισαγγελέας. Από πλευράς του, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε όσα είπε ο δήμαρχος Βόλου, αλλά με τον δικό του τρόπο.

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης βρέθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», όπου συμφώνησε με την επέμβαση εισαγγελέα για το ρατσιστικό του παραλήρημα. Ωστόσο, ο κ. Γεωργιάδης δεν έμεινε εκεί. «Σε κάθε περίπτωση, να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας πολιτικός στην Ελλάδα, που να υποστηρίζει αυτά που είπε ο κύριος Μπέος. Αλλά κοιτάξτε την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο ίδιος.

«Ο κύριος Πολάκης, προ πέντε ημερών, έγραψε για τον συνάδελφό σας τον κύριο Πρετεντέρη, ότι είναι ένας κουβάς με κόπρανα. Ρωτάω τον κύριο Παππά τώρα. 24 ώρες αφού το έγραψε αυτό, ο κύριος Κασσελάκης τον διόρισε υπέρ τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή ο κ. Κασσελάκης του είπε: “μπράβο Παύλο, καλά έκανες και είπες τον Πρετεντέρη ένα κουβά με κόπρανα, μου αρέσει αυτός ο πολιτικός λόγος’’», συνέχισε στη συνέχεια, ενώ αναρωτήθηκε αν «συμφωνεί ο κύριος Παππάς με αυτόν τον πολιτικό λόγο;».

Τότε, ο Νίκος Παππάς από μεριάς του απάντησε στον υπουργό, λέγοντας πως «στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο κύριος Πολάκης αναπαρήγαγε μια φράση που είχε πει για τον κύριο Πρετεντέρη ο αείμνηστος Ραφαηλίδης. Εγώ δεν θα τη χρησιμοποιούσα».

Ωστόσο, ο κ. Γεωργιάδης κατέληξε με το ότι «είναι υποκριτές. Αν σε ενοχλεί το πολιτικό ύφος του Μπέου, σε ενοχλεί και το πολιτικό ύφος του Πολάκη».