Μητσοτάκης: Το έργο της ανάπλασης του Ελληνικού κινείται πια με μεγάλη ταχύτητα

Μητσοτάκης: Το έργο της ανάπλασης του Ελληνικού κινείται πια με μεγάλη ταχύτητα

«Πολλοί αμφισβήτησαν τη δυνατότητα της κυβέρνησης να ξεμπλέξει αυτό το κουβάρι, αλλά αποδείξαμε ότι μπορούμε»

Το νέο κέντρο φροντίδας για ΑμεΑ στον χώρο του Ελληνικού επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτακης, ο οποίος εστίασε στη ανάπλαση και το πρώτο έργο που αφορά σε αυτούς το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Ο κ. Μητσοτάκης σε δηλώσεις τους κατά την επίσκεψή του, τόνισε πως «έχει μεγάλη συμβολική αλλά και ουσιαστική σημασία το γεγονός ότι το πρώτο κτίριο που παραδόθηκε στο πλαίσιο της πολύ μεγάλης ανάπλασης που δρομολογείται εδώ στο Ελληνικό αφορά στους συμπολίτες μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη από κρατική φροντίδα».

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «το όλο έργο της ανάπλασης του Ελληνικού κινείται πια με μεγάλη ταχύτητα», υπογραμμίζοντας πως «πολλοί αμφισβήτησαν τη δυνατότητα της κυβέρνησης να ξεμπλέξει αυτό το κουβάρι, αλλά αποδείξαμε ότι μπορούμε να ξεπερνάμε και τα πιο μεγάλα εμπόδια και να δρομολογούμε ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο με το οποίο δημιουργούνται κάθετες χιλιάδες θέσεις εργασίας. Επίσης θα δημιουργήσει πολύ σημαντικούς ελεύθερους χώρους πρασίνου και θα μετατραπεί σε μία εστία ανάπτυξης, μία εστία καινοτομίας, έναν πόλο πολιτισμού άθλησης και ψυχαγωγίας.

Κτίριο υπόδειγμα για το πώς πρέπει να κατασκευάζονται σύγχρονες δομές που υποστηρίζουν τις ανάγκες των συμπολιτών μας με αναπηρία», τόνισε ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με την ΕΡΤ.