Τον Ζόραν Ζάεφ στη Βόρεια Μακεδονία επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

Τον Ζόραν Ζάεφ στη Βόρεια Μακεδονία επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

Η ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού της γειτονικής χώρας για την επίσκεψη του Έλληνα πρώην ομολόγου του

Επίσκεψη στον πρώην πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, πραγματοποίησε σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στη Στρούμνιτσα της Βόρειας Μακεδονίας, για ιδιωτική επίσκεψη στον Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος τον υποδέχθηκε στο σπίτι του. Ο Ζόραν Ζάεφ σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφία κατά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα αναφέρει:

«Καλώς όρισε στη Στρούμνιτσα ο φίλος μου Αλέξης Τσίπρας που με επισκέπτεται σήμερα για ιδιωτική επίσκεψη. Υπενθυμίζουμε τις κοινές μας προσπάθειες και τη συμβολή μας στην ειρήνη και τη σταθερότητα στα Βαλκάνια και συζητάμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η περιοχή. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που η φιλία μεταξύ Βόρειας Μακεδονίας και Ελλάδας και η φιλία μου με τον Αλέξη μετατρέπονται σε μόνιμες και πολύτιμες αξίες».

Υπενθυμίζεται ότι στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τον Μάιο του 2022, όταν κεντρικός προσκεκλημένος ήταν ο πρώην πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, προσκλήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας να επισκεφθεί τον τόπο καταγωγής του, για να ανταποδώσει τη φιλοξενία.