Μαρινάκης για Μπέο: Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε πράξη βίας από όποιον και αν προέρχεται – Ο κ. Κασσελάκης ψεύδεται

Μαρινάκης για Μπέο: Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε πράξη βίας από όποιον και αν προέρχεται – Ο κ. Κασσελάκης ψεύδεται

Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το θέμα του ΟΑΚΑ

Την απερίφραστη καταδίκη της κυβέρνησης απέναντι σε κάθε πράξη βίας από όποιον και αν προέρχεται επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή το επεισόδιο ανάμεσα στον Αχιλλέα Μπέο και πολίτη στο Βόλο.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε πράξη βίας από όποιον και αν προέρχεται. Αυτή η καταδίκη έγινε άμεσα. Συνέβη όμως το εξής παράδοξο από τον κ. Κασσελάκη. Έχει εκδώσει 3 ανακοινώσεις και λέει κάτι ψευδές. Καλεί τον πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του στον κ. Μπέο την οποία όμως δεν έδωσε ποτέ. Να δεχθούμε ότι δεν ενημερώθηκε εκδίδοντας την πρώτη ανακοίνωση. Αλλά ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει και στη ΔΕΘ ότι η ΝΔ στηρίζει 13 περιφερειάρχες και 3 δημάρχους. Ήταν ξεκάθαρη η απάντησή του. Έβγαλε όμως και δεύτερη ανακοίνωση ο κ. Κασσελάκης παρά την απάντηση που δώσαμε και επανήλθε και 3η φορά. Ψεύδεται ενώ υπάρχει απάντηση. Είχαμε ευχηθεί να αποκτήσει ο τόπος σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση και δεν χρειάστηκε ούτε μια εβδομάδα για να διαψευστούμε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τον τοξικό και διχαστικό λόγο», είπε.

«Εγκαλείται σήμερα η κυβέρνηση γιατί αποφάσισε να ελέγξει τη στατικότητα του ΟΑΚΑ και άλλων κτιρίων;»

Επίθεση σε όσους δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους όσον αφορά στο θέμα του ΟΑΚΑ – εννοώντας τα κόμματα της αντιπολίτευσης που κυβέρνησαν στο παρελθόν – εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όπως επισήμανε, «η κυβέρνηση αποφάσισε κάτι αυτονόητο. Να ελέγξει τη στατικότητα του ΟΑΚΑ και άλλων κτιρίων. Η κυβέρνηση που αποφάσισε να ελέγξει αυτές τις εγκαταστάσεις εγκαλείται από την αντιπολίτευση; Η κυβέρνηση δεν μένει μόνο στον έλεγχο στατικότητας του ΟΑΚΑ. Πολύ πριν συμβεί αυτό, δόθηκε εντολή και υπάρχει ΦΕΚ, σύμφωνα με το οποίο για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε γήπεδο, να υπάρχει άδεια στατικότητας και πυρασφάλειας».

Πρόσθεσε ότι είναι πολλές οι αδυναμίες και πολλά τα οποία πρέπει να αλλάξουμε στο κράτος και τόνισε ότι η κυβέρνηση κινείται όσο πιο γρήγορα μπορεί. «Έχουμε μια μελέτη και ελήφθησαν τα πρώτα μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών και έχει παραγγελθεί 2η μελέτη από το ΤΕΕ και συνολικά θα έχουμε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα σήμερα από τον αναπληρωτή υπουργό».