Πότε και πού θα πάει στρατό ο Στέφανος Κασσελάκης

Πότε και πού θα πάει στρατό ο Στέφανος Κασσελάκης

«Είναι συγκινητικό να ζω στην χώρα μου και να την υπηρετώ»

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει πάει στρατό και σε συνέντευξή του στο Star απάντησε σε όσους έχουν αγωνία για το εάν θα είναι ο πρώτος αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης που θα φορέσει χακί.

Ο κ. Κασσελάκης είχε μόνιμη απαλλαγή επειδή ζούσε πολλά χρόνια στο εξωτερικό. Ωστόσο, η επιστροφή του στη χώρα μας και η εγκατάσταση του για περισσότερους από έξι μήνες σημαίνει ότι θα πρέπει να πάει στον στρατό και να υπηρετήσει την θητεία του για τουλάχιστον 20 μέρες και τους υπόλοιπους να τους εξαγοράσει.

Συγκινημένος καταρχήν για το ότι ζει στην Ελλάδα, αλλά και για το γεγονός ότι θα υπηρετήσει την πατρίδα του εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Μάρα Ζαχαρέα. Ο κ. Κασσελάκης τόνισε ότι σύντομα θα πάει στον στρατό. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να πάω στην παραμεθόριο. Είναι συγκινητικό να ζω στην χώρα μου και να την υπηρετώ» είπε.

 

Αναφορικά με το πότε θα πάει στον στρατό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, πως αυτό θα γίνει «σύντομα». «Εφόσον συνεδριάσουν τα όργανα και μπουν τα πράγματα σε σειρά», είπε, θα πάει στρατό.

Όπως σημείωσε, αν και βεβαίως δεν θα επιλέξει εκείνος τη μονάδα, θα ήθελε, ωστόσο, να πάει σε ακριτικό νησί ή την παραμεθόριο, όπως είπε, «στην αρχή της χώρας μας».