Γιώργος Τσίπρας: Υπήρξε υπονόμευση του Αλέξη Τσίπρα

Γιώργος Τσίπρας: Υπήρξε υπονόμευση του Αλέξη Τσίπρα

«Από κάποιους στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν βγει μαχαίρια» είπε ο ξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού

Για «ξεκάθαρη υπονόμευση κατά του Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να φύγει από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ» έκανε σήμερα λόγο ο πρώην βουλευτής του κόμματος και ξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργος Τσίπρας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, το στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως «υπήρχαν άτομα που ήθελε να φύγει από την ηγεσία, αλλά δεν θα τα ονομάσω». Ο Γιώργος Τσίπρας ο οποίος τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της εκλογής Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος, σημείωσε ότι το βασικό ζήτημα είναι να «βγούμε ενωμένοι τη Δευτέρα και να πάμε σε μία νέα πορεία. Να υπάρχει διάλογος και με ό,τι αποφασίσει η πλειοψηφία να προχωρήσουμε μπροστά», σημειώνοντας πως «αυτό δεν γινόταν πάντα».

Ερωτηθείς για το σχόλιο της Έφης Αχτσιόγλου ότι «ο Πολάκης βρίζει όποιον μιλάει Ελληνικά και ο Κασσελάκης δεν παίρνει θέση», ο κ. Τσίπρας απάντησε, πως «είναι χοντρό αυτό που λέγεται και δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Δεν κάνει καλό σε κανέναν αυτή η ιστορία και ελπίζω να κρατηθεί ένα επίπεδο. Είναι προκλητικές δηλώσεις σε έναν βαθμό. Το ζήτημα είναι να εξελιχθεί ομαλά η εκλογική περίοδος ως την Κυριακή. Υπάρχει μία ένταση, που ελπίζω να μείνει σε ειρηνικό πλαίσιο και, όταν βγει νικητής, θα σταματήσει».

Ο Γιώργος Τσίπρας αναφέρθηκε και στην παρουσία του Αλέξη Τσίπρα και αν αυτή μπορεί να παίξει ρόλο την επόμενη μέρα. «Όλα θα εξαρτηθούν από την επόμενη μέρα. Όλοι έχουμε συμφέρον ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει μια ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση, που θα διεκδικήσει ξανά την εξουσία. Είναι προς συμφέρον όλων να προχωρήσουμε μαζί. Η παρέμβαση του Αλέξη την ημέρα της πρώτης εκλογικής διαδικασίας ήταν μία ηχηρή παρέμβαση. Δηλώνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ, δεν έχει αποχωρήσει. Ούτε ο Αλέξης έχει αποστρατευτεί. Είναι εδώ», σχολίασε.