«Αθήνα Ψηλά»: Η παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη ανακοινώνει τους 351 υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους

«Αθήνα Ψηλά»: Η παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη ανακοινώνει τους 351 υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους

«Η πιο σημαντική ομάδα είναι αυτή που θέλει και ξέρει να αγωνίζεται για την πόλη μας» τονίζει ο δήμαρχος Αθηναίων

Τα 351 πρόσωπα που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και διεκδικούν την ψήφο των Αθηναίων, ως δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ανακοινώνει η παράταξη «Αθήνα Ψηλά» και ο επικεφαλής της Κώστας Μπακογιάννης.

Μια δυναμική, υπερκομματική, αποφασισμένη ομάδα ανθρώπων. Αθηναίες και Αθηναίοι, γεμάτοι διάθεση να συνεισφέρουν στην πόλη μας με γνώσεις, φρέσκιες ιδέες και ενθουσιασμό.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο ανανεωμένο κατά 70%, που διατηρεί τον κεντρικό κορμό των στελεχών του και επενδύει σε έναν συνδυασμό εμπειρίας και ανανέωσης.

Πολίτες από 129 γειτονιές της Αθήνας στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη

Τα 351 πρόσωπα που εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο, αποτελούν «καθρέφτη» της πραγματικής Αθήνας και της ανθρωπογεωγραφίας της. Πολίτες από τις 129 γειτονιές της. Διαφορετικών γενιών και ηλικιών, επαγγελμάτων και ενδιαφερόντων. Τουλάχιστον ένας από κάθε γειτονιά.

Εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, καλλιτέχνες, αθλητές, άνθρωποι ενεργοί, με βιωματικό αποτύπωμα στην πόλη μας. Αθηναίες και Αθηναίοι που υπηρετούν και εκφράζουν την Κοινωνία των Πολιτών και γνωρίζουν τις δυσκολίες και τις ανάγκες μας.

Μια παράταξη ανοιχτή, υπερκομματική και συμπεριληπτική με στελέχη που ενώθηκαν σε αυτήν από άλλες δημοτικές παρατάξεις. Στελέχη με αναγνωρισμένη δράση και προσφορά στον δήμο και με σημαντική εμπειρία στο πεδίο της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώνουν τις δυνάμεις τους στον συνδυασμό Μπακογιάννη για να εργαστούν από κοινού για την Αθήνα.

Κώστας Μπακογιάννης: Η πιο σημαντική ομάδα είναι αυτή που θέλει και ξέρει να αγωνίζεται για την πόλη μας

Όπως επισημαίνει ο Κώστας Μπακογιάννης: «Η πιο σημαντική ομάδα είναι αυτή που θέλει και ξέρει να αγωνίζεται για την πόλη μας. Παρουσιάζουμε ένα ψηφοδέλτιο που εκφράζει και αντιπροσωπεύει ολόκληρη την Αθήνα. Ολόκληρη την κοινωνία. Νέα πρόσωπα που συμβολίζουν ατομικές μάχες, αλλά και συλλογικούς αγώνες».

«Δίπλα και μαζί με τα παλαιότερα στελέχη του συνδυασμού που εργάστηκαν σκληρά και έφεραν αποτελέσματα. Είμαι ευτυχής για τη συστράτευση στον κοινό μας στόχο: να δουλέψουμε για μια Αθήνα που ακούμε και καταλαβαίνουμε» συμπληρώνει.

Εδώ, μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα ονόματα των 351 υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων, φωτογραφίες, καθώς και τα σύντομα βιογραφικά τους.

1η Δημοτική Κοινότητα

 

2η Δημοτική Κοινότητα

 

3η Δημοτική Κοινότητα

 

4η Δημοτική Κοινότητα

 

5η Δημοτική Κοινότητα

 

6η Δημοτική Κοινότητα

 

7η Δημοτική Κοινότητα