Σκέψεις Νέας Δημοκρατίας για υποψηφιότητα και στήριξη Γιώργου Παπανικολάου στην Περιφέρεια Αττικής

Σκέψεις Νέας Δημοκρατίας για υποψηφιότητα και στήριξη Γιώργου Παπανικολάου στην Περιφέρεια Αττικής

Ποια είναι τα άλλα δύο ονόματα που βρίσκονται στο «κάδρο»

Οι εξηγήσεις που έδωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε σε εκδήλωση γυναικών στο Ζάππειο, φαίνεται πως δεν έχουν κατευνάσει τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στην Πειραιώς για τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο Γιώργος Πατούλης σε εμφάνισή του στον ΑΝΤ1, ζήτησε συγγνώμη και έκανε λόγο για «κακιά στιγμή», όμως στη Νέα Δημοκρατία η δυσαρέσκεια παραμένει. Από τις πρώτες εκείνες ώρες είχε διαρρεύσει πως στη Νέα Δημοκρατία υπήρχε έντονα η σκέψη της απόσυρσης της στήριξής τους στον Περιφερειάρχη Αττικής.

Σενάρια μάλιστα, όπως μεταδίδει το Newsbeast θέλουν την Πειραιώς να έχει καταλήξει στον υποψήφιο που θα στηρίξει για υποψήφιο Περιφερειάρχη και δεν είναι άλλος από τον σημερινό δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου. Αξίζει να σημειωθεί ότι προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επισκεφθεί τη Γλυφάδα και είχε εξάρει το έργο και την προσφορά του Δημάρχου, ενώ είχε τονίσει χαρακτηριστικά «εύχομαι να πλησιάσουμε τα ποσοστά του «καπετάνιου» της Γλυφάδας στις επόμενες εκλογές».

Πάντως μεταξύ των επιλογών της Νέας Δημοκρατίας φέρονται να είναι τόσο ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και άλλοτε Δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς όσο και ο… ισόβιος δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.