Παραλίγο να καταρρεύσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη Βουλή: «Ωχ η μέση μου!»

Παραλίγο να καταρρεύσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη Βουλή: «Ωχ η μέση μου!»

Αμέσως έσπευσαν γύρω του υπάλληλοι του Κοινοβουλίου και βουλευτές που φέρουν την ιδιότητα του γιατρού

Ένας έντονος πόνος στη μέση ανάγκασε τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα να διακόψει την ομιλία του κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Ειδικότερα, την ώρα που εκφωνούσε τον λόγο του, έκανε έναν μορφασμό και μετά από λίγο διαμαρτυρήθηκε εξαιτίας του πόνου, λέγοντας «ωχ η μέση μου». Προς στιγμήν δοκίμασε να συνεχίσει, αλλά ο μυϊκός πόνος έγινε εντονότερος και έδειξε ότι κινδύνευε να πέσει κάτω. Αμέσως έσπευσαν υπάλληλοι του Κοινοβουλίου που βρίσκονταν στην αίθουσα της Ολομέλειας καθώς επίσης και βουλευτές που φέρουν την ιδιότητα του γιατρού προκειμένου να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα προκειμένου να μην τραβήξουν φωτογραφίες οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στις πόρτες εισόδου της ολομέλειας, η Υπηρεσία Ασφαλείας της Βουλής των Ελλήνων τις έκλεισε.

Η περιπέτεια του κ. Κουτσούμπα κράτησε περίπου πέντε λεπτά. Ο γ.γ. του ΚΚΕ όχι απλώς συνήλθε, αλλά συνέχισε και την ομιλία του. Απλώς τοποθετήθηκε πίσω του μια καρέκλα, έτσι ώστε εάν αισθανθεί και πάλι αδιαθεσία να καθίσει.