H Ζωή Κωνσταντοπούλου επέστρεψε στη Βουλή: «Αρχίσαμε» φώναζαν με δυσθυμία οι βουλευτές των άλλων κομμάτων

H Ζωή Κωνσταντοπούλου επέστρεψε στη Βουλή: «Αρχίσαμε» φώναζαν με δυσθυμία οι βουλευτές των άλλων κομμάτων

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας δεν αρκέστηκε να δηλώσει μονάχα εάν ψηφίζει ή όχι τον Κ. Τασούλα για πρόεδρο της Βουλής

Την πρώτη παρέμβαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο Κοινοβούλιο είχαμε πριν λίγη ώρα, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Βουλήςπροκαλώντας δυσθυμία στους βουλευτές των υπολοίπων κομμάτων που φώναζαν: «αρχίσαμε»!

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ο ονομαστική ψηφοφορία για την εκλογή του Κώστα Τασούλα ως Προέδρου της Βουλής, διαδικασία κατά την οποία αναγνώσκονται τα ονόματα των βουλευτών και εκείνοι καλούνται απλώς να απαντήσουν εάν συμφωνούν ή όχι με το όνομα του προτεινόμενου προέδρου ή «παρών», ήρθε και η σειρά να ακουστεί το όνομα της κας Κωνσταντοπούλου.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας που αρκούσε απλώς να απαντήσει «παρούσα», άρχισε να εξηγεί ότι η ίδια και το κόμμα της θα ψηφίσουν «παρών» και συνέχισε εξηγώντας ότι αυτό γίνεται «για λόγους αρχής χωρίς προσωπική μομφή στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Τασούλα». Και δεν σταμάτησε εκεί αλλά συνέχισε λέγοντας ότι «με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να δηλώσω ότι η Πλεύση Ελευθερίας θα συμβάλλει στην ενίσχυση της κοινοβουλευτικής λειτουργίας».

Καθώς η παρέμβασή της κράτησε παραπάνω από το αναμενόμενο, προκάλεσε τη διαμαρτυρία αρκετών βουλευτών.