Εκλογές 2023: Στην Κηφισιά ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Να αποκτήσει ο τόπος μια σταθερή κυβέρνηση»

Εκλογές 2023: Στην Κηφισιά ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Να αποκτήσει ο τόπος μια σταθερή κυβέρνηση»

«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι οι πολίτες θα κάνουν το καθήκον τους με ωριμότητα»

Το εκλογικό του δικαίωμα ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου άσκησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ψήφισε στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 361ο εκλογικό τμήμα στον οδό Λεβίδου 42.

Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας με χειροκροτήματα στο εκλογικό τμήμα της Κηφισιάς. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνοδεύουν όπως και στις περασμένες εκλογές τα δυο από τα τρία παιδιά του, η Δάφνη και ο Κωνσταντίνος.

 

O Κυριάκος Μητσοτάκης φωτογραφήθηκε με τα παιδιά του, τράβηξε selfies με τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής.

«Σήμερα τον λόγο έχουν οι πολίτες και η Δημοκρατία. Είναι μέρα χαράς και ευθύνης. Ψηφίζουμε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες για να αποκτήσει ο τόπος μια σταθερή κι αποτελεσματική κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας.

Είμαι απολύτως βέβαιος ότι οι πολίτες θα κάνουν το καθήκον τους με ωριμότητα. Θα ψηφίσουν για την προσωπική τους ευημερία. Το καλό το δικό τους και της οικογένειάς τους. Θα ψηφίσουν και για μία πατρίδα σταθερή, η οποία θα προσφέρει τελικά συνθήκες ευημερίας και κοινωνικής ισότητας για όλες της Ελληνίδες και τους Έλληνες. Εύχομαι καλή ψήφο και η συμμετοχή να είναι αυξημένη σε σύγκριση με την κάλπη της 21ης Μαΐου», δήλωσε κατά την έξοδό του.