Εκλογές 2023: Στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και μαντινάδες

Εκλογές 2023: Στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και μαντινάδες

Ο πρόεδρος της ΝΔ πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στο νησί

Στη Σητεία έφτασε λίγο πριν τις δώδεκα και μισή το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες του νησιού. Πρώτος σταθμός του κ. Μητσοτακη στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου είναι η Σητεία, ενώ αμέσως μετά θα επισκεφθεί τον Μακρύ Γιαλό, την Ιεράπετρα και τον Άγιο Νικόλαο.

Εκτός από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί και το Ηράκλειο. Το απόγευμα θα βρεθεί στον Μόχο του Δήμου Χερσονήσου, ενώ στις επτά και μισή το βράδυ θα απευθύνει χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών στην πλατεία Αγίου Τίτου στο κέντρο του Ηρακλείου. Αύριο, Τετάρτη 31 Μαΐου, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί περιοχές στο Ρέθυμνο και τα Χανιά.

Κατά την άφιξή στο λιμάνι, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και μαντινάδες από συγκεντρωμένους, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκε ο τέως υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και υποψήφιος βουλευτής Λασιθίου, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο τέως υφυπουργός Αθλητισμού και υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς και τοπικά στελέχη του κόμματος.