Άδωνις Γεωργιάδης: Ο κόσμος απέρριψε μετά βδελυγμίας την έξαλλη αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο κόσμος απέρριψε μετά βδελυγμίας την έξαλλη αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ

Ένταση μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων και του Νίκου Παππά του ΣΥΡΙΖΑ

Ένταση επικράτησε ανάμεσα στον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Νίκο Παππά στον ΑΝΤ1 για το exit poll και την δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης.

«Αν αυτό είναι το αποτέλεσμα, το συμπέρασμα είναι ότι ο κόσμος μετά βδελυγμίας απέρριψε την έξαλλη αντιπολίτευση που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το διαφαινόμενο από το exit poll αποτέλεσμα των εκλογών. Ο υπουργός Επενδύσεωνκαι Ανάπτυξης τόνισε, ότι χρεοκόπησαν τα συνθήματα, που χρέωσε στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως «Μητσοτάκης γ…», «χούντα ΝΔ» και σημείωσε παράλληλα, πως «μείζον στόχος τώρα είναι η αυτοδυναμία, για να κυβερνήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ένας άξιος πρωθυπουργός».

Παράλληλα αντιπαρατέθηκε σε υψηλούς τόνους με τον Νίκο Παππά, ο οποίος ρωτήθηκε, αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα διερευνήσει το ενδεχόμενο κυβέρνησης ηττημένων. Όταν ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε να απαντά, αφήνοντας ένα τέτοιο ενδεχόμενο ανοιχτό, ο Άδωνις Γεωργιάδης αντέδρασε ρωτώντας σε έντονο ύφος «θα σχηματίσετε κυβέρνηση;», με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά «αν δεν σχηματίσετε κυβέρνηση, δεν έχετε νικήσει» και τον κ. Γεωργιάδη να ανταπαντά «η κ. Κωνσταντοπούλου με ξεπέρασε και είπε ότι ο Πινόκιο λέει λιγότερα ψέματα από τον κ. Τσίπρα».