Εκλογές 2023: Στην Πειραιώς το απόγευμα για τα exit polls ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Εκλογές 2023: Στην Πειραιώς το απόγευμα για τα exit polls ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στις 10:30 ψηφίζει στην Κηφισιά

Το εκλογικό του δικαίωμα θα ασκήσει ο πρωθυπουργός στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ψηφίσει στις 10:30 το πρωί και στη συνέχεια θα κάνει την καθιερωμένη δήλωση του μπροστά στις κάμερες, καλώντας τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες συμμετέχοντας στη γιορτή της Δημοκρατίας.

Η χθεσινή μέρα μετά από μια έντονη προεκλογική περίοδο η οποία ολοκληρώθηκε την Παρασκευη με την ομιλία του στην ανοικτή συγκέντρωση της ΝΔ στο Θησείο ήταν ημέρα ανάπαυλας και περισυλλογής.

Το πρωί ο πρωθυπουργός είχε μια χαλαρή συζήτηση με τους πολιτικούς συντάκτες όπου και τους ευχαρίστησε για την κάλυψη της προεκλογικής του εκστρατείας. Το πρόγραμμα είχε και άθληση, αφού ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι θα πήγαινε να παίξει μπάλα και μάλιστα δεξί χαφ και το βράδυ δείπνησε με την οικογένειά του.

Το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στην οδό Πειραιώς στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ όπου θα παρακολουθήσει από εκεί τα exit polls μαζί με τους στενούς του συνεργάτες και λίγο μετά τις 21.00 όταν θα έχει οριστικοποιηθεί το αποτέλεσμα των εκλογών αναμένεται να κάνει την πρώτη δήλωσή του ευχαριστώντας τους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν.