Κυριάκος Μητσοτάκης: Έκανε απολογισμό για το debate στο TikTok – H ατάκα «Ντιμπέι ρε, ντιμπέι!»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έκανε απολογισμό για το debate στο TikTok – H ατάκα «Ντιμπέι ρε, ντιμπέι!»

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού επιστρέφοντας από το στούντιο της ΕΡΤ

Tον δικό του απολογισμό για το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με βίντεο που ανέβασε στο TikTok, μιλώντας μέσα από το αυτοκίνητο κατά την επιστροφή του από τα στούντιο της ΕΡΤ.

Ενόψει των εκλογών της  21ης Μαΐου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε στο βίντεο: «Για όσους προτιμήσατε να δείτε μπάλα και όχι το ντιμπέιτ, που σε έναν βαθμό σας καταλαβαίνω, λίγες σκέψεις και τα δικά μου συμπεράσματα».

«Προσωπικά προσπάθησα καταρχάς να απαντώ στις ερωτήσεις που μου γινόντουσαν γιατί είδα διάφορους αρχηγούς που πετούσαν τη μπάλα στην κερκίδα και βέβαια πρωτίστως να μιλήσω για το μέλλον και όχι τόσο για το παρελθόν. Αυτό που θέλετε να ακούσετε από εμάς είναι τι θέλουμε να κάνουμε στην Ελλάδα τα επόμενα 4 χρόνια. Πώς θα δημιουργήσουμε δουλειά, πώς θα αυξήσουμε τα εισοδήματα, πώς θα έχουμε μια καλύτερη Υγεία, μια πιο ισχυρή πατρίδα».

Στο βίντεο εμφανίζονται και διάφορα στιγμιότυπα από την προετοιμασία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ σε κάποιο σημείο ακούγεται να λέει προς την κάμερα «Ντιμπέι ρε, ντιμπέι», θυμίζοντας τη γνωστή ατάκα του Νίκου Αλέφαντου. Ακολούθως εμφανίζεται χαμογελαστός με τον Αλέξη Τσίπρα και το βίντεο ολοκληρώνεται με τον ίδιο να λέει: «καλή ξεκούραση, από αύριο πάλι στον δρόμο».

@kyriakosmitsotakis_ Ντιμπέι #kyriakosmitsotakis #debate #ekloges2023 ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis