Ανοίγει την ατζέντα του ενόψει εκλογών ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα τρία μέτρα που θα ανακοινώσει από την Ελευσίνα

Ανοίγει την ατζέντα του ενόψει εκλογών ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα τρία μέτρα που θα ανακοινώσει από την Ελευσίνα

Αφορούν τους νέους, τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τους δημοσίους υπαλλήλους

Το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να εξειδικεύει ενόψει των εκλογών, σήμερα, Κυριακή (7/5) το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος θα επισκεφτεί την Ελευσίνα. Όπως αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει τρία νέα μέτρα τα οποία θα αφορούν στη στήριξη νέων, ιδιοκτητών ακινήτων και δημοσίων υπαλλήλων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας όπου θα συμμετάσχει σε συζήτηση με πολίτες με θέμα την οικονομία στις 18:30.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της περιοδείας του ενόψει των εκλογών, θα επισκεφτεί την πόλη της Ελευσίνας, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών.

Σκέρτσος: Η ψήφος στην κάλπη της 21η Μαΐου συμβολίζει αν θα πάμε αταλάντευτα μπροστά

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά τόνισε «η ψήφος στην κάλπη της 21η Μαΐου συμβολίζει αν θα πάμε αταλάντευτα μπροστά ή θα επιλέξουμε έναν συνδυασμό κομμάτων που μπορεί να κρατήσει τη χώρα καθηλωμένη ή μπορεί και να την πάει ξανά προς τα πίσω».

«Το βασικό δίλημμα στις εκλογές είναι το μπροστά ή πίσω. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε σε μια πορεία προόδου που θα μας φέρει πιο κοντά στην υπόλοιπη Ευρώπη. Κινδυνέψαμε να βγούμε από την Ευρώπη με την συμμαχία που κυβέρνησε τη χώρα το 2015 έως το 2019. Κρατηθήκαμε στην Ευρώπη και έχουμε κάνει σημαντική πρόοδο από το 2019 έως σήμερα, αλλά έχουμε ακόμη πολλά προβλήματα. Έχουν γίνει βήματα που πρέπει να γίνουν άλματα. Οι προτάσεις της αντιπολίτευσης είναι ή καθήλωσης ή οπισθοδρόμησης» επεσήμανε ο Άκης Σκέρτσος και συμπλήρωσε: «Η πιο ειλικρινής στάση από την αντιπολίτευση είναι του ΚΚΕ. Λέει ότι είναι ένα μούφα σχήμα αυτό που σχηματίζουν οι υπόλοιποι».