Τσαπανίδου για Σκέρτσο: «Μέχρι τις εκλογές βλέπω να κοστολογούν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στα 150 δισ.»

Τσαπανίδου για Σκέρτσο: «Μέχρι τις εκλογές βλέπω να κοστολογούν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στα 150 δισ.»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του κυβενρητικού εκπροσώπου και της ΝΔ για το πρόγραμμα του κόμματος

Αιχμηρή απάντηση στον Άκη Σκέρτσο, ο οποίος κοστολόγησε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στα 83 δισ. ευρώ, έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου μέσω twitter.

«Στην αρχή είπαν, ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ κοστίζει 23 δισ. Μετά 45 δισ. Όμως ο κ. Σκέρτσος αποδεικνύεται ο πιο large από όλους. Είπε σήμερα, ότι κοστίζει 83 δισ. Μέχρι τις εκλογές τους βλέπω να "χτυπάνε" στα 150 δισ. #δεντουςπιστευεικανεις» σχολιάζει η Πόπη Τσαπανίδου.

Νωρίτερα σε ανακοίνωση του ο Άκης Σκέρτσος ανέφερε: «Την περασμένη Τετάρτη ο Πρωθυπουργός παρουσίασε ένα ρεαλιστικό και ταυτόχρονα οραματικό πολιτικό σχέδιο για την Ελλάδα του 2030, καλά μελετημένο και αυστηρά κοστολογημένο, με συνολικό προϋπολογισμό ύψους 9 δισ. ευρώ στην τετραετία.

Δυο μέρες μετά, διαβάζοντας το νέο πρόγραμμα της αντιπολίτευσης, ομολογούμε πως ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε τον εαυτό του καταθέτοντας ένα σχέδιο που κοστίζει 83 (!!!) δισ. ευρώ, δηλαδή σχεδόν 40 δισ. ευρώ παραπάνω από το ήδη εξωφρενικό πρόγραμμα που είχε παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη το περασμένο φθινόπωρο.

Αυτή η εξωπραγματική έκθεση ιδεών αποκλείει οριστικά την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας και οδηγεί σε νέα μνημόνια και χρεοκοπία. Εκτός εάν οι συντάκτες του προγράμματος διακατέχονται από τη βαθιά πεποίθηση ότι όντως δεν θα κληθούν ποτέ να το εφαρμόσουν, άρα μπορούν ανέξοδα να τάζουν λαγούς με πετραχήλια…

Τελικά αποδεικνύεται, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αμετανόητος και ότι μπορεί και χωρίς τον κ. Βαρουφάκη να ρίξει ξανά την οικονομία της χώρας στα βράχια».