Ματίνα Παγώνη: Δεν θα είμαι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ στις εκλογές

Ματίνα Παγώνη: Δεν θα είμαι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ στις εκλογές

«Ο αρχηγός του κόμματος επιλέγει τα πρόσωπα που είναι αναγνωρίσιμα και θα πάρουν ψήφους από όλη την Ελλάδα»

Το εάν θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου ξεκαθάρισε το πρωί της Παρασκευής (28/4) η Ματίνα Παγώνη τονίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

«Από χθες έχει ξεκινήσει η συζήτηση για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, τι θα γίνει και ποιοί θα είναι. Επειδή έχω συνηθίσει τον κόσμο να λέει αλήθειες, εγώ στο Επικρατείας της ΝΔ δεν είμαι. Από χθες έχω δεχθεί πολλά μηνύματα από όλη την Ελλάδα, δεν μπορούσα να απαντήσω σε αυτούς τους ανθρώπους. Δεν είμαι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, να σταματήσει αυτή η ιστορία», ανέφερε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

«Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ο αρχηγός του κόμματος επιλέγει τα πρόσωπα που είναι αναγνωρίσιμα και θα πάρουν ψήφους από όλη την Ελλάδα, γιατί εμείς ως ΝΔ θέλουμε την αυτοδυναμία. Επομένως, ο αρχηγός του κόμματος θα επιλέξει τα κατάλληλα πρόσωπα, εγώ δεν είμαι εκεί», συμπλήρωσε η Ματίνα Παγώνη.

Αναφερόμενη στο παρασκήνιο της μη ένταξής της στο ψηφοδέλτιο είπε πως, «δεν έχει σημασία πότε είχα συνάντηση. δεν θέλω να λέω ψέματα στον κόσμο. Δεν έχει νόημα να συζητάμε, τελειώνει το θέμα Παγώνη σήμερα. Είναι κάποια άλλα πρόσωπα που έχουν περισσότερη αναγνωρισιμότητα. Τον κ. Σκυλακάκη και τον κ. Στυλιανίδη τους γνωρίζω, τις υπόλοιπες κυρίες, κ.κ. Αγαπιδάκη και Χατζηιωαννίδου, δεν τις γνωρίζω».