Τσαπανίδου: «Αν κάποιος δυσφημεί τη χώρα στο εξωτερικό, είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Τσαπανίδου: «Αν κάποιος δυσφημεί τη χώρα στο εξωτερικό, είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη»

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν τολμά να βρεθεί απέναντι από τον Αλέξη Τσίπρα» δήλωσε για το debate η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

«Αν κάποιος δυσφημεί τη χώρα στο εξωτερικό, είναι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, που επί 4 χρόνια έκανε την Ελλάδα, Ευρωπαϊκή εξαίρεση», υπογραμμίζει σε σημερινή της δήλωση απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου.

«Η κυβέρνηση της διαπλοκής της διαφθοράς, των υποκλοπών της εξαγωγής του Predator, της κατάλυσης του κράτους δικαίου», αναφέρει και σχολιάζει: «Απ' την άλλη βέβαια, κατανοούμε την αγωνία του κυβερνητικού εκπροσώπου. Δικαιολογημένη αγωνία, μετά τη συνάντηση Σολτς - Τσίπρα παραμονές εκλογών».

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν τολμά να βρεθεί απέναντι από τον Αλέξη Τσίπρα»

Σε άλλη της δήλωση για το debate ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, η κ. Τσαπανίδου αναφέρει: «Ο κ. Μητσοτάκης έχει ήδη κατανοήσει ότι τελειώνει ο χρόνος του. Και τρέμει την επερχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, που θα φέρει την αλλαγή με κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας. Μιλά για τερατογένεση, αλλά τέρας είναι η κυβέρνηση των παρακολουθήσεων, της ακρίβειας και των πλειστηριασμών. Δηλαδή η δική του κυβέρνηση».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καταλήγει αναφέροντας «και μιλά για συγκρίσεις με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά δεν τολμά να βρεθεί απέναντί του ούτε σε μια τηλεοπτική συζήτηση για να συγκρίνουν οι πολίτες τα προγράμματα και τις θέσεις τους».