Qatargate: Αποφυλακίζεται με βραχιολάκι η Εύα Καϊλή

Qatargate: Αποφυλακίζεται με βραχιολάκι η Εύα Καϊλή

Η απόφαση ελήφθη μια μέρα νωρίτερα, καθώς αύριο ήταν προγραμματισμένη η ακρόασή της στην εισαγγελία του Βελγίου

Πάσχα με την κόρη της φαίνεται ότι θα κάνει η Εύα Καϊλή, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Ελληνίδα ευρωβουλεύτρια αναμένεται να αποφυλακιστεί με βραχιολάκι, δηλαδή με ηλεκτρονική επιτήρηση.

H Ελληνίδα ήταν η μόνη που παρέμενε προφυλακισμένη για το qatargate μετά την αποφυλάκιση, χθες, του Μαρκ Ταραμπέλα. Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΣΚΑΪ στις Βρυξέλλες, Εφη Κουτσοκώστα, η απόφαση για την Εύα Καϊλή ελήφθη μία μέρα νωρίτερα, ενώ απαιτούνται τρεις εργάσιμες μέρες για να αφεθεί ελεύθερη.

Θα επιτραπεί στην ευρωβουλεύτρια να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό στο σπίτι της και να μην απομακρύνεται από αυτό.

Όπως είναι γνωστό, η Εύα Καϊλή ερευνάται για την σχέση της με το Κατάρ και το ενδεχόμενο να έχει χρηματιστεί από την συγκεκριμένη χώρα για να την ευνοήσει με τις ενέργειές της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο οποίο μέχρι την προφυλάκισή της ήταν αντιπρόεδρος.

Για την ίδια υπόθεση, είχαν προφυλακιστεί ο σύζυγός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι και ο Αντόνιο Παντσέρι, οι οποίοι επίσης έχουν βγει με βραχιολάκι.