Μητσοτάκης από το «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Οι εκλογές δεν θα διαταράξουν την τουριστική περίοδο

Μητσοτάκης από το «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Οι εκλογές δεν θα διαταράξουν την τουριστική περίοδο

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τουρίστες αλλά και μαθητές και περιηγήθηκε στους χώρους του αεροδρομίου

Σύσκεψη με την Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), με αντικείμενο την τουριστική περίοδο, έχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τουρίστες αλλά και μαθητές και περιηγήθηκε στους χώρους του αεροδρομίου.

«Έχουμε πετύχει τη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου», είπε, ενώ αναφερόμενος στην περσινή χρονιά, είπε ότι ξεπεράσαμε τις προσδοκίες με αποτέλεσμα τα έσοδα από τον τουρισμό να διοχετευτούν στην κοινωνία με στοχευμένα μέτρα.

Εμφανίστηκε, επίσης, πεπεισμένος ότι οι εκλογές δε θα διαταράξουν την τουριστική περίοδο και δήλωσε αισιόδοξος ότι στον επόμενο ετήσιο απολογισμό θα είμαστε σε θέση να ξεπεράσουμε πάλι τους στόχους που έχουν τεθεί.

«Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι. Αυτό που έχουμε πετύχει για την αναβάθμιση του brand της χώρας μας είναι σημαντικό και μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι όχι μόνο για 2023 αλλά και τις επόμενες χρονιές», είπε χαρακτηριστικά. Σημείωσε, επίσης, ότι πλέον πρέπει να μετράμε την επιτυχία της τουριστικής περιόδου όχι μόνο με τον αριθμό των αφίξεων, αλλά και με το εισόδημα που αφήνουν οι τουρίστες.