Δουδωνής: «Ο πρωθυπουργός δεν έχει αναρωτηθεί ποιο είναι το στέλεχος της ΝΔ που έκανε το ρουσφέτι του σταθμάρχη;»

Δουδωνής: «Ο πρωθυπουργός δεν έχει αναρωτηθεί ποιο είναι το στέλεχος της ΝΔ που έκανε το ρουσφέτι του σταθμάρχη;»

«Στην ΕΡΓΟΣΕ όλο το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας» τόνισε ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Το έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, για το σταθμαρχείο του ΟΣΕ στη Λάρισα, σχολίασε μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Δουδωνής.

Υποστήριξε ότι «είναι το "πάμε κι όπου βγει" σε νομική μορφή, από τη διοίκηση του ΟΣΕ. Σημείωσαν τις ιδιαιτερότητες αυτές για να μη βρουν το μπελά τους, γιατί ήξεραν ότι θα γίνει ζημιά». Ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ανέδειξε τις -όπως είπε- αδιαφανείς διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για τη μετάταξη του σταθμάρχη στη Λάρισα, ο οποίος δεν πληρούσε το όριο ηλικίας για την προκήρυξη και τόνισε: «Ο πρωθυπουργός της χώρας δεν έχει αναρωτηθεί ποιο είναι το στέλεχος του κόμματος του που έκανε το ρουσφέτι; Ο πρωθυπουργός είναι ο ίδιος το βαθύ αναχρονιστικό κράτος».

Ο κ. Δουδωνής υπογράμμισε, ότι κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατία βρέθηκαν στο τιμόνι της ΕΡΓΟΣΕ τα τελευταία χρόνια και σημείωσε τις παθογένειες που υπάρχουν στη διαδικασία της αξιολόγησης στο Δημόσιο. «Στην ΕΡΓΟΣΕ όλο το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Στην αρχή αναλαμβάνει επικεφαλής ο κ. Ακριτίδης, ο οποίος ήταν πρώτος επιλαχών στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στην Κοζάνη. Μετά πάει ο κ. Βίνης, ο οποίος βρισκόταν στο τιμόνι της ΕΡΓΟΣΕ, όταν έγινε και το δυστύχημα. Ποιο είναι το χαρακτηριστικό του κ. Βίνη; Είχε υπογράψει στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας την υποψηφιότητα του κ. Μητσοτάκη, ως στέλεχος της ΟΝΝΕΔ. Και τώρα αναλαμβάνει ο κ. Παληός, ο οποίος ήταν εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στο ΤΕΕ. Πώς μιλάμε μετά για αξιολόγηση; Το ξέρετε, ότι πάρα πολλοί προϊστάμενοι στο Δημόσιο έχουν τοποθετηθεί με ανάθεση ή είναι μετακλητοί του υπουργού; Και θα βάλουν τον μετακλητό να αξιολογήσει τον υπάλληλο; Βέβαια, ο πρωθυπουργός δεν ήξερε για τον ΟΣΕ, αλλά είχε "επιτελικό κράτος"…», κατέληξε ο κ. Δουδωνής.