ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Με κυνικό τρόπο ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε τα ψέμματα του κ. Καραμανλή για την ασφάλεια των τραίνων

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Με κυνικό τρόπο ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε τα ψέμματα του κ. Καραμανλή για την ασφάλεια των τραίνων

«Αλήθεια ο "ανεύθυνος άρχων" Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταλογίσει κάποια ευθύνη στον κ. Γεωργιάδη για τη δήλωση του αυτή;»

«Κυνικό» χαρακτηρίζει σε σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής τον τρόπο με τον οποίο «ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, αποκάλυψε ότι εν γνώσει του ο κ. Καραμανλής έλεγε ψέματα στη Βουλή και τους πολίτες για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων οκτώ μέρες πριν το τραγικό δυστύχημα», όπως συγκεκριμένα αναφέρει.

Υποστηρίζει ακόμη, ότι «η τοποθέτηση του κ. Γεωργιάδη δηλώνει, ότι ο κ. Καραμανλής διαβεβαίωνε ψευδώς τους Έλληνες πολίτες, πως είναι ασφαλές να ταξιδεύουν με το τρένο, ενώ ήξερε τις εγκληματικές καθυστερήσεις της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στην εγκατάσταση συστημάτων τηλεδιοίκησης και την υποστελέχωση των σταθμών του ΟΣΕ».

Στο σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τονίζει, πως «ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε, ότι αν αποκάλυπτε την αλήθεια ο υπουργός "δεν θα έμπαινε άνθρωπος στο τρένο". Αυτή η παραδοχή μετά από 57 συνανθρώπους μας που μπήκαν στο τρένο και έχασαν τη ζωή τους, αγγίζει τα όρια της ύβρεως».

«Αλήθεια ο "ανεύθυνος άρχων" Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταλογίσει κάποια ευθύνη στον κ. Γεωργιάδη για τη δήλωση του αυτή;», καταλήγει το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη;