Άδωνις Γεωργιάδης: «Μου φορτώσανε γυναίκες, λεφτά, ότι δέρνω»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Μου φορτώσανε γυναίκες, λεφτά, ότι δέρνω»

«Αφού προσπάθησαν να με "εκτελέσουν" με τη Novartis και δεν τα καταφέρανε, βγάλανε ότι δέρνω τη γυναίκα μου»

Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός ανάπτυξης μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το δημοσίευμα που έλεγε πως έχει χτυπήσει τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου.

«Ήμασταν σε μια δεξίωση με την Ευγενία. Μου έστειλαν από το γραφείο Τύπου ότι ένα σάιτ έγραφε ότι εγώ έδερνα την Ευγενία. Δεν έδωσα σημασία και τους απάντησα "μη μου στέλνετε ανοησίες". Στα επόμενα δύο 24ωρα το πήραν όλοι οι λογαριασμοί του ΣΥΡΙΖΑ στο twitter και το έκαναν πρώτο θέμα. Μου φορτώσανε γυναίκες, λεφτά, ότι δέρνω… Ότι μπορείς να φανταστείς.

Αφού προσπάθησαν να με "εκτελέσουν" με τη Novartis και δεν τα καταφέρανε, βγάλανε ότι δέρνω τη γυναίκα μου. Όποιος με ξέρει εμένα, αυτό είναι αστείο. Όχι δεν θα το έκανα ποτέ, είναι τόσο έξω από μένα, δεν υπάρχει πιθανότητα. Αναγκάστηκε η Ευγενία και μίλησε, μίλησα κι εγώ, γιατί αν δεν το κάναμε θα νομίζανε ότι είναι αλήθεια», είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόσθεσε επίσης: «Έχω κάνει μηνύσεις για πάρα πολλά που έχουν γραφτεί στο twitter, αλλά δυστυχώς στο twitter έχει μια μεγάλη ανωνυμία και οι μηνύσεις πάνε με αργή διαδικασία».