Μητσοτάκης: «Θα αλλάξουμε την Ελλάδα, θα πετύχουμε μεγάλη νίκη στις εκλογές»

Μητσοτάκης: «Θα αλλάξουμε την Ελλάδα, θα πετύχουμε μεγάλη νίκη στις εκλογές»

Σε συγκέντρωση πολιτών στο Περιστέρι μίλησε ο πρωθυπουργός

«Πόσο χαίρομαι κάθε φορά που επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι. Γιατί εδώ εκλέγομαι και θα εξακολουθώ εδώ να εκλέγομαι», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στο Περιστέρι.

«Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από όταν ξεκίνησα την πολιτική μου διαδρομή το 2003 και η πρώτη μου εμφάνιση ήταν σε συγκέντρωση του Κώστα Καραμανλή στο Αιγάλεω», συνέχισε. Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση έκανε την Ελλάδα πιο ισχυρή παρά τις πολλές κρίσεις που αντιμετώπισε και κάθε στιγμή ήταν δίπλα στους πολίτες και τις επιχειρήσεις. «Όσο η οικονομία αναπτύσσεται πάντα το όποιο δημοσιονομικό πλεόνασμα θα στρέφεται σε κοινωνικές πολιτικές γιατί είμαστε η μεγάλη λαϊκή παράταξη που ενώνει τους Έλληνες», υπογράμμισε.

Επ' αυτού ανέφερε τις αυξήσεις στις συντάξεις μετά από 12 χρόνια, το έκτακτο επίδομα σε όσους δεν πήραν αυξήσεις λόγω προσωπικής διαφοράς, το market pass καλώντας όλες και όλους να μπουν ατην πλατφόρμα που άνοιξε «για να απορροφήσουμε σημαντικό μέρος των αυξήσεων του εισαγόμενου πληθωρισμού». Και συνέχισε : «Είμαστε κοντά στους πολίτες. Θα συνεχίσουμε. Θα λέμε πάντα την αλήθεια».

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως τήρησε τις προεκλογικές δεσμεύσεις του 2019, μειώθηκαν φόροι και εισφορές, αυξήθηκε δυο φορές και έρχεται και 3η αύξηση του κατώτατου μισθού και η Ελλάδα είναι πιο ασφαλής και πιο ισχυρή. «Το αναγνώρισε και ο αμερικανός υπουργός εξωτερικών χθες», ανέφερε, ενώ είπε πως είναι κρίσιμη η εκλογική αναμέτρηση που έρχεται. «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι Έλληνες θα σταθούν με κρίση και θα απαντήσουν στο κεντρικό διλημμα των εκλογών και θα πουν «δεν θέλουμε να ξαναγυρίσουμε πίσω», επισήμανε και ζήτησε από όλες και όλους να πλησιάσουν τους αναποφάσιστους και να τους εξηγήσουν τι έκανε η κυβέρνηση. «Όπως είχα πει το 2019 ότι κεντρικό ζητούμενο ήταν να μειώσουμε τους φόρους και τους μειώσαμε, την επόμενη τετραετία κεντρικό ζητούμενο είναι να αυξήσουμε τους μισθούς και θα τους αυξήσουμε και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα», τόνισε.

Είπε, επίσης, ότι στο χώρο της υγείας τις τελευταίες ημέρες οι εφημερίες πρακτικά δεν έχουν πια ράντζα και μίλησε για ένα νέο ΕΣΥ στην υπηρεσία κάθε πολίτη. «Έχουμε περισσότερη ενέργεια, εμπειρία και θα αλλάξουμε την Ελλάδα. Θα πετύχουμε στις εκλογές μια μεγάλη νίκη», τόνισε, ενώ εκτίμησε ότι η Δυτική Αθήνα θα είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών. «Δεν θα πω πότε θα γίνουν ακριβώς οι εκλογές. Δεν θα αργήσουν και πολύ. Η πρώτη μεγάλη συγκέντρωση μας αφού προκηρυχθούν θα είναι στη Δυτική Αθήνα», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.