Σήμερα οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για τους συνταξιούχους

Σήμερα οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για τους συνταξιούχους

Όσοι αναμένουν επικουρική σύνταξη θα λαμβάνουν 100 ευρώ για κάθε μήνα καθυστέρησης

Το μεσημέρι αναμένονται οι ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό για την ενίσχυση των συνταξιούχων, οι οποίοι δεν πήραν αύξηση και αδικούνται ακόμα από την προσωπική διαφορά Κατρούγκαλου, όπως προανήγγειλε ο ίδιος κατά την ομιλία του στην Κοζάνη και πρόσθεσε ότι όσοι αναμένουν επικουρική σύνταξη θα λαμβάνουν 100 ευρώ για κάθε μήνα καθυστέρησης».

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στις 12 το μεσημέρι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του πρωθυπουργού σε τοπικά ΜΜΕ στην Κοζάνη.

Σήμερα θα ανακοινώσει την ενίσχυση των συνταξιούχων, που δεν πήραν αύξηση και αδικούνται ακόμα από την προσωπική διαφορά Κατρούγκαλου, όπως δήλωσε από την Κοζάνη, ο πρωθυπουργός, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στο αναπτυξιακό πρόγραμμα για την δυτική Μακεδονία, ύψους 4 δισ. ευρώ.

Παράλληλα, επανέλαβε τη σημασία της ψήφου, στην πρώτη κάλπη, και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα, ότι τάζει χρήματα που δεν υπάρχουν, καθώς και για την απόφασή του, να απέχει ο ΣΥΡΙΖΑ από τις ψηφοφορίες στη Βουλή, σημειώνοντας ότι αυτή η συμπεριφορά “κλείνει το μάτι” σε κάθε ακραίο στοιχείο.