Οικονόμου: Η ΝΔ κράτησε την Ελλάδα στην ΕΕ, όταν ο Τσίπρας ζητούσε δανεικά από τον Πούτιν και καύσιμα από τον Μαδούρο

Οικονόμου: Η ΝΔ κράτησε την Ελλάδα στην ΕΕ, όταν ο Τσίπρας ζητούσε δανεικά από τον Πούτιν και καύσιμα από τον Μαδούρο

Απάντηση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στην ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα

«Ο Πρωθυπουργός, πριν από δυο μήνες, παρουσίασε στην Πάτρα έναν πλήρως μελετημένο και κοστολογημένο σχεδιασμό 5 στρατηγικών στόχων, θεμελιωμένο σε 63 δρομολογημένα και 25 υπό σχεδιασμό έργα για τη Δυτική Ελλάδα. Σήμερα, ο κ. Τσίπρας -σε ένα ανερμάτιστο, ατεκμηρίωτο, διχαστικό, παραληρηματικό μονόλογο- δεν είπε τίποτα ρεαλιστικό και πραγματοποιήσιμο, τίποτα που να δίνει πνοή και προοπτική στους πολίτες τόσο της Δυτικής Ελλάδας όσο και συνολικά της χώρας», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

«Αντίθετα, με κάθε ευκαιρία ο κ. Τσίπρας ανεβάζει την ένταση της χυδαιότητας και των ύβρεων», συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Και πρόσθεσε: «Τόλμησε μάλιστα ανερυθρίαστα να αναφερθεί στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου, έργο που αποτελεί την επιτομή της φαυλότητας του ΣΥΡΙΖΑ, μιας και θυσιάστηκε στα σκοτεινά παζάρια με τον κ. Καλογρίτσα για τον έλεγχο των ΜΜΕ. Από τη μια, λοιπόν, γνώση, επαγγελματισμός, μελετημένο σχέδιο, ρεαλισμός, σταθερότητα. Από την άλλη τοξικότητα, λάσπη, αερολογίες, διχασμός και ψέματα, ατελείωτα ψέματα».

Και σε υστερόγραφο ο κ. Οικονόμου συμπλήρωσε: «Μόνο κάποιος που έχει τεράστιο έλλειμμα ιστορικής συνείδησης και περίσσεια θράσους θα τολμούσε να εκστομίσει τη φράση «Δημοκρατία ή Νέα Δημοκρατία». Η Νέα Δημοκρατία, κ. Τσίπρα, αποκατέστησε και θεμελίωσε τη δημοκρατία μας το 1974, έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα το 1979 και την κράτησε σθεναρά μέσα σε αυτήν στα δύσκολα μνημονιακά χρόνια, όταν εσείς αναζητούσατε δανεικά από τον Πούτιν και καύσιμα από τον Μαδούρο».

2
σχόλια
  1. avatar AΔΕΣΜΕΥΤΟΣ

    Σ Α Χ Λ Α Μ Α Ρ Ε Σ !!! ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ , ΟΤΙ Η ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ <> ΓΙΑ ΟΛΑ! ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ Γ Ι Α Τ Ι ΕΦΥΓΑΝ.." Μ Α Κ Α Ρ Ι' ΝΑ Φ Ε Υ Γ Α Μ Ε ΚΑΙ Ε ΜΕ Ι Σ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΤΙΚΩΝ Μ Ν Η Μ Ο Ν Ι Ω Ν..! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ Η Τ Α Ν ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ...! ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ''ΜΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ..''! Α Λ Η Θ Ε Ι Α ..? ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟ Κ Α Θ Ε ΤΙ , ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΟΤΑΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΤΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Τ Ρ Ο Ι Κ Α ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ 27 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ 14 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..? ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ Δ Ε Ν ΕΠΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΜΑΣ..? ΚΑΙ Κ Λ Ε Ι Ν Ω ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ''ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ''= ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η Τ Α Ν ΑΠΟ Γ Ε Ρ Μ Α Ν Ι Α ΚΑΙ Γ Α Λ Λ Ι Α !!! Γ Κ Ε Κ Ε ..? ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ Σ Κ Ο Π Ι Μ Ε Σ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ....ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥΣ!

  2. avatar Και

    Οχι μόνο η νδ κράτησε την Ελλάδα στην ΕΕ, αλλά ηγείτε και της 4ης βιομηχανικής επανάστασης. Και ειναι ολα αλήθεια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...