Τσίπρας: «Βαθιά η θλίψη όλων μας για τον άδικο χαμό του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα»

Τσίπρας: «Βαθιά η θλίψη όλων μας για τον άδικο χαμό του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την τραγωδία με την πτώση του μαχητικού F-4 Phantom στην Ανδραβίδα

Την βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό του υποσμηναγού Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα στην πτώση του F-4 Phantom στην Ανδραβίδα, εκφράζει με ανάρτησή του στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Βαθιά η θλίψη όλων μας για τον άδικο χαμό του υποσμηναγού Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα. Η σκέψη μας αυτές τις δύσκολες ώρες στους δικούς του ανθρώπους».

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε με μήνυμά του και ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. «Η απώλεια του Υποσμηναγού Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα εν ώρα καθήκοντος προκαλεί σε όλους τους Έλληνες βαθιά οδύνη» αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμά του και προσθέτει: «Δεν είναι εύκολο να βρει κανείς λόγια, για να εκφραστεί η θλίψη για τον χαμό ενός νέου ανθρώπου. Αυτή η τραγική στιγμή αποτελεί μια υπόμνηση για το ρίσκο που αναλαμβάνουν, ακόμα και με την ίδια τη ζωή τους, όλοι οι άνθρωποι των Ενόπλων Δυνάμεων για την ασφάλεια της πατρίδας. Η συμπαράστασή μας στον πόνο της οικογένειας του αυτή τη δύσκολη ώρα είναι αμέριστη. Οι σκέψεις όλων μας είναι στις έρευνες που συνεχίζονται για τον εντοπισμό του κυβερνήτη».

Παρακαλούμε περιμένετε ...