Qatargate: «Δεν ήξερα τίποτα για τα χρήματα, όλα είναι ψέματα», υποστηρίζει η Εύα Καϊλή

Qatargate: «Δεν ήξερα τίποτα για τα χρήματα, όλα είναι ψέματα», υποστηρίζει η Εύα Καϊλή

«Τα έμαθα την ημέρα της σύλληψης μου. Δεν έχω να κρύψω τίποτα», ισχυρίζεται η τέως πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Πυρ και μανία φέρεται να είναι η Εύα Καϊλή μετά από τα δημοσιεύματα της La Repubblica και της Le Soir, όπου στα ρεπορτάζ τους σημειώνουν ότι γνώριζε τα πάντα για τα χρήματα που έφερνε ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζόρτζι στο σπίτι τους στις Βρυξέλλες και αφορούν το γνωστό σκάνδαλο Qatargate,

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Ελληνίδα ευρωβουλευτής ρίχνει τα βέλη της προς τον σύζυγό της για τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της τη μέρα της σύλληψής της και αφορούν δωροδοκία από το Κατάρ.

Η Εύα Καϊλή επικοινώνησε με τον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο και του τόνισε πως όλα όσα γράφονται σήμερα στον ιταλικό και βελγικό Τύπο είναι ψέματα.

«Δεν ήξερα τίποτα για τα χρήματα, τις διαδρομές και τις τσάντες. Όλα τα έμαθα την ημέρα της σύλληψης μου. Δεν έχω να κρύψω τίποτα», φέρεται να είπε η κ. Καϊλή στον δικηγόρο της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι υπάρχει ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι Καϊλή - Τζόρτζι και πως με τον μοναδικό άνθρωπο που μιλά η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι ο πατέρας της.

Τέλος, όπως μετέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος, η Εύα Καϊλή θεωρεί τον σύζυγό της «προδότη», ο οποίος δε σεβάστηκε ούτε την 22 μηνών κόρη τους.

Ταυτόχρονα είναι πολύ προβληματισμένη επειδή οι βελγικές αρχές δεν της επιστρέπουν να δει την κόρη της.