Επικοινωνία Νίκου Δένδια με τους συγγενείς των τραυματιών του δυστυχήματος στο Βουκουρέστι

Επικοινωνία Νίκου Δένδια με τους συγγενείς των τραυματιών του δυστυχήματος στο Βουκουρέστι

Μίλησε τηλεφωνικά και με τον Ρουμάνο υπουργό Εξωτερικών

«Με την γνωστοποίηση του τραγικού δυστυχήματος του ελληνικού τουριστικού λεωφορείου που συνέβη νωρίτερα στο Βουκουρέστι, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας επικοινώνησε άμεσα με την πρέσβη της Ελλάδας στη Ρουμανία, Σοφία Γραμματά, όπου και της ζήτησε η ελληνική Πρεσβεία να συνδράμει τους επιβαίνοντες και να παραμείνει στο πλευρό των Ελλήνων τραυματιών και των οικείων τους για όσο διάστημα αυτό απαιτηθεί», αναφέρει το Υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του.

«Επιπλέον, ο υπουργός Εξωτερικών επικοινώνησε με συγγενείς των τραυματιών, όπου τους μετέφερε τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση και την διαβεβαίωσή του πως η ελληνική πρεσβεία θα τους συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο. Επανέλαβε την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια ζωής Έλληνα πολίτη», σημειώνει.

Τέλος, όπως αναφέρθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών με τον Ρουμάνο ομόλογό του Μπογντάν Αουρέσκου (Bogdan Aurescu), «προκειμένου να τον ευχαριστήσει για την άμεση ανταπόκριση των ρουμανικών αρχών και την άριστη συνεργασία που έχουν με την ελληνική πρεσβεία στο Βουκουρέστι για την αντιμετώπιση της δύσκολης αυτής κατάστασης».