Εύα Καϊλή: Τι υποστήριξε στην κατάθεσή της στις Βελγικές αρχές

Εύα Καϊλή: Τι υποστήριξε στην κατάθεσή της στις Βελγικές αρχές

Τι φέρεται να είπε στην αστυνομία τόσο για την ίδια, όσο και για τον σύντροφό της

Η υπόθεση με την διαφθορά μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το Κατάρ, αλλά και από το Μαρόκο, έχει συγκλονίσει όλη την Γηραιά Ήπειρο και η Εύα Καϊλή βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Λίγες είναι οι πληροφορίες για όσα ισχυρίζεται η ευρωβουλεύτρια, η οποία όμως εκδήλωσε την έκπληξή της για την έρευνα, ενώ φέρεται να είχε προειδοποιήσει και τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Πληροφορίες από την κατάθεση που έδωσε η Εύα Καϊλή στις Αρχές σχετικά με το σκάνδαλο διαφθοράς που κατηγορείται, έρχονται στη δημοσιότητα την τελευταία ώρα μέσα από βελγικά δημοσιεύματα. Ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Αρεταίος από τις Βρυξέλλες μετέφερε στο T-live τι έχει προκύψει μέχρι στιγμής.

«Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, η κα Καϊλή στην κατάθεσή της εκφράζει έκπληξη για όλη αυτή την έρευνα, λέγοντας προφανώς ότι δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά. Και επίσης, είχε επιστήσει την προσοχή στον σύντροφό της για τις επαφές που είχε με τους ανθρώπους του Κατάρ.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι όποιες πληροφορίες-διαρροές είναι ιδιαίτερα φειδωλές στο Βέλγιο. Πάντως οι πρώτες αντιδράσεις είναι αυτή η έκπληξη εκ μέρους της κας Καϊλή» είπε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Αρεταίος.